BORIS DŽONSON SE SA KARIBA VRATIO KOMERCIJALNIM LETOM U LONDON: Neki putnici u avionu negodovali, drugi to pozdravili! FOTO
Foto: Twitter/Boris Johnson

sedeo u ekonomskoj klasi

BORIS DŽONSON SE SA KARIBA VRATIO KOMERCIJALNIM LETOM U LONDON: Neki putnici u avionu negodovali, drugi to pozdravili! FOTO

Planeta -

Putnici koji su se ukrcali u avion u Dominikanskoj Republici da bi se vratili na Ostrvo verovatno nisu ni slutili da će na istom letu biti i bivši britanski premijer Boris Džonson.

Fotografija na kojoj Džonson sedi u ekonomskoj klasi na letu British Airvaisa koji ide za londonski Getvik pojavila se na društvenim mrežama.

U avion je ušao sa svim ostalim putnicima, zajedno sa suprugom i decom. Reakcije putnika su, međutim, bile pomešane, sa nekim očito neodobravanjem.

Ostrvljani čekaju saopštenje da li se vratio u domovinu, da li će posle samo šest nedelja ponovo ući u borbu za premijersku fotelju. U međuvremenu, bivši ministar finansija Riši Sunak prvi je prikupio stotinu glasova britanskih konzervativaca.

Bivši britanski premijer Boris Džonson bio je na odmoru u Dominikanskoj Republici. Sada se očekuje da se vrati u London jer je svom savezniku već rekao da će se ponovo kandidovati za čelo zemlje. Fotografiju Džonsona u avionu snimio je reporter Skajnjuza Majkl Herd.

Neki putnici su bili zbunjeni, neki su ga čak i izviždali, prenosi Skajnjuz, koji takođe navodi da je Džonson sedeo u ekonomskoj klasi na zadnjem delu aviona Britiš ervejza sa suprugom i decom, a u blizini su bili i radnici obezbeđenja. Bio je obučen u svečanu odeću, duboko zamišljen, jedno od njegove dece se popelo na njega. Izgledali su kao porodica koja se vraća sa odmora, preneli su britanski mediji.

Džonson je u poslednje dve nedelje bio na odmoru u Dominikanskoj Republici, pa su mnogi spekulisali kada i kako će se vratiti u domovinu — da li će se ukrcati na komercijalni let ili putovati privatnim avionom.

Bivši britanski premijer vraća se kući samo šest nedelja nakon što je bio primoran da podnese ostavku usred vladinih skandala tokom svog boravka u Dauning Stritu. Njegova ponovna kandidatura za premijersku fotelju još nije zvanična, ali Britanci očekuju da svoju odluku saopšti danas.

Ovog puta, Džonson je očigledno pokupio više egzotičnih mesta za odmor. Početkom avgusta letovao je u Sloveniji, a sa suprugom Keri uživao je na mini medenom mesecu u Jezerskom.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track