RULJA U MEKSIKU OPKOLILA KAMION POSLE NESREĆE I KRENULA U PLJAČKU: Stanovnici Tabaska otimali se za pivo pred kamerama! VIDEO
Foto: Printscreen/Twitter

Sve nestalo za nekoliko minuta

RULJA U MEKSIKU OPKOLILA KAMION POSLE NESREĆE I KRENULA U PLJAČKU: Stanovnici Tabaska otimali se za pivo pred kamerama! VIDEO

Planeta -

Vozač kamiona u južnom Meksiku je jurio i izgubio kontrolu nad vozilom, zbog čega se jedna prikolica prevrnula. Za nekoliko minuta opkolilo ga je stotinak ljudi, stanovnika grada Tabaska, koji su trenutke pre dolaska policije iskoristili da iz vozila odnesu što više piva.

Na putu na jugu Meksika, između Frontere i Viljahermose, 31. oktobra dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao kamion koji je prevozio pivo.

Prema rečima svedoka, vozač je vozio prebrzo, usled čega je izgubio kontrolu nad vozilom. Jedna prikolica se prevrnula, a druga nagnuta. Za samo nekoliko minuta na mesto udesa dojurila je gomila ljudi, otvorila vrata prikolice i počela da krade pivo iz nje.

Društvenim mrežama su kružili snimci na kojima se vidi da je vozilo za nekoliko minuta opkolilo stotinak ljudi. Nekoliko njih se popelo u kamion i predalo kutije piva onima koji su čekali napolju. Alkohol je iz mesta odvožen peške, motorima, automobilima i taksijima.

Policija je na lice mesta stigla kada je bilo prekasno, pošto je saobraćaj na putu bio obustavljen više od sat vremena, preneo je Infobae.

Vozač i njegov suvozač u udesu nisu povređeni, a prema rečima svedoka, nisu pokušali da spreče krađu, već su mirno sačekali policiju i gledali kako im ljudi oduzimaju tovar.

Incident je izazvao debatu na društvenim mrežama – dok su jedni istakli da svaka kompanija ima osiguran teret i da stoga nije pretrpela gubitak, drugi su upozorili da je takva krađa i dalje krivično delo koje treba procesuirati.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track