BACIO TRUDNU ŽENU SA LITICE, PA SE VRATIO DA SE SLIKA: Monstrum stajao na mestu SMRTI nasmejan, a opis slike je JEZIV! (VIDEO)
Foto: Printcsreen/Twitter

Užas

BACIO TRUDNU ŽENU SA LITICE, PA SE VRATIO DA SE SLIKA: Monstrum stajao na mestu SMRTI nasmejan, a opis slike je JEZIV! (VIDEO)

Planeta -

Hakan Ajsal (40) osuđen je nakon što je svoju suprugu Semru Ajsal (32), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, namamio na ivicu litice i gurnuo je!

Muž koji je svoju trudnu ženu gurnuo sa litice samo nekoliko trenutaka nakon što je s njom napravio nasmejani selfi osuđen je na doživotni zatvor zbog njenog ubistva.

Hakan Ajsal (40) je u junu 2018. gurnuo 32-godišnju Semru Ajsal sa litice visoke 300 metara u turskoj provinciji Mugla - samo nekoliko trenutaka nakon što je napravio nekoliko fotografija sa njom.

Detektivi su otkrili da je kasnije ubica ponovo posetio mesto u Turskoj sa kog je gurnuo ženu, nakon što je navodno potrošio novac od osiguranja koji je dobio njenom smrću, na još jedno putovanje.

Ajsal je napisao u opisu fotografije: "Mesto koje je nekada bilo moj raj više nema sunca." Ajsal je namamio Semru, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, do ivice pre nego što ju je gurnuo, rečeno je porotnicima.

Ajsal je tek posle nekoliko godina od ubistva osuđen na doživotnu kaznu. U pokušaju da se ospori presuda Visokom krivičnom sudu u Fetiju ove nedelje je podneta izjava o neuračunljivosti, koju su oni odbili. Lekari sa 4. specijalizacije odeljenja sudske medicine odbacili su tvrdnje da Ajsal nije bio u dobrom psihičkom stanju u vreme ubistva.

Jeziv video snimak koji je snimio prolaznik na vrhu litice prikazuje Ajsal i njegovu ženu - koja se plašila visine - kako se spuštaju niz stenoviti pejzaž do ivice. Redžep Sahin, koji je snimio Semrine poslednje trenutke, na prethodnom ročištu je rekao sudu:

"Zaustavio sam se tamo da vidim pogled na zaliv Kabak sa svojom porodicom. Moja ćerka je snimala pogled mojim telefonom i bračni par Ajsal se u tom trenutku spuštao niz padinu. Čak smo se i šalili, 'ili će ovaj muškarac baciti ženu ili će žena baciti muškarca.'"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track