SKANDAL POTRESA BRITANIJU: Najplodniji donator sperme i otac 140 dece ponosni fašista i vođa ekstremno desne organizacije
Foto: Printscreen Twittter

šokantno

SKANDAL POTRESA BRITANIJU: Najplodniji donator sperme i otac 140 dece ponosni fašista i vođa ekstremno desne organizacije

Planeta -

„Najplodniji“ donator sperme u Velikoj Britaniji je ponosni fašista i vođa ekstremno desničarske organizacije,otkriva The Mail on Sunday.

Klajv Džons (67) tvrdi da je postao otac 140 dece putem usluge donacije sperme koju je vodio preko Fejsbuka tokom protekle decenije.

Čak se pojavio u emisiji "Ovo jutro" na ITV-u, tokom koje se hvalio da je njegov jedini motiv bio da donese sreću drugima manje srećnim.

The Mail on Sunday međutim otkriva tajnu koju on nije podelio sa gledaocima.

Džons je ponosni fašista i jedan od lidera Nove britanske unije (NBU), koja promoviše „totalni arijanizam“ i veliča Osvalda Mozlija, vođu Britanske unije fašista iz 1930-ih.

Džons, koji na slici nosi crnu uniformu sa trakom oko ruke sa fašističkim simbolima munje i kruga, insistira da njegova velikodušnost nije motivisana njegovim političkim uverenjima.

U video snimku objavljenom na mreži, Džons otvoreno govori o regrutovanju članova i kaže da je "postao fašista" pre mnogo godina.

Kroz njegove zabrinjavajuće objave na društvenim mrežama provlači se zajednička nit: izobličeni strah da su Britaniju preplavili Azijati i muslimani i da je potrebna sila da se povrate "velike površine zemlje" koje su zauzeli stranci.

„Shvatio sam (ja sam nastavnik matematike i fizike u penziji) da će nas Azijati brojčano nadmašiti za 40 do 25 posle dve generacije“, kaže on u jednoj objavi.

Pozivajući The Mail on Sundai u svoj dom prošle nedelje, Džons je rekao: „Ja sam ponosni fašista i ponosni nacionalista, iako bi neki ljudi to verovatno protumačili na pogrešan način“

Na drugom mestu kaže: „Uskoro će biti prekasno da se bilo šta uradi. Bićemo brojčano nadjačani."

U drugom on pita: 'Potrebna je akcija, ali ima li dovoljno hrabrih?'

U drugom video snimku objavljenom na mreži, on poriče da je rasista, ali poručuje: „Postoje tri rase na ovoj planeti: postoje Azijati, Negroidi i Belci. Englezi nisu sastavljeni od Azijata ili bilo koje druge rase."

(Kurir.rs/Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja