MONSTRUOZAN ZLOČIN, NAĐENA TELA PROSTITUTKI U HOTELSKOJ SOBI: Serijski ubica napada RANJIVE I USAMLJENE žene, evo na koga sumnjaju
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

HOROR

MONSTRUOZAN ZLOČIN, NAĐENA TELA PROSTITUTKI U HOTELSKOJ SOBI: Serijski ubica napada RANJIVE I USAMLJENE žene, evo na koga sumnjaju

Planeta -

Nepoznati muškarac usmrtio je najmanje tri prostitutke u Meksiku i vlasti tragaju za njim nakon što se posle počinjenih ubistava vratio nazad preko granice u San Dijegu, navode zvaničnici.

Naime, osumnjičeni serijski ubica, čije ime nije objavljeno, navodno je pokupio seksualne radnice u barovima i klubovima u Tihuani, da bi ih potom namamio u lokalne motele, navodi NBC San Diego.

Državni tužilac Donje Kalifornije Rikardo Karpio rekao je na konferenciji za medije da imaju razloge da veruju da se osumnjičeni za brutalna ubistva krije negde u San Dijegu u Kaliforniji, i da istražitelji rade sa svojim američkim kolegama kako bi ga pronašli, prenosi NBC San Diego.

"Ako neko ugrozi živote naših građana, naših žena, onda će imati ozbiljan problem sa našim pravosudnim sistemom“, rekao je Karpio.

Sve tri žrtve pronađene su u hotelskoj sobi, a dokazi sugerišu da je osumnjičeni imao seks sa ženama pre nego što ih je pretukao, a potom i ubio.

NBC San Diego je, citirajući istražitelje, naveo da se sumnja da se radi o američkom državljaninu, a da je žrtve našao u striptiz baru u mestu Zona Norte, u distriktu poznatom po licenciranim seksualnim radnicama i striptiz klubovima. Istražuju se najmanje tri ubistva.

Za osumnjičenim je izdat nalog za hapšenje, koji se vratio u SAD u San Dijego u nepoznato vreme, rekao je Karpio.

"Uspešno je utvrđeno da ovaj osumnjičeni napada ranjive, usamljene žrtve i mami ih lažima", navodi se.

"Bez sumnje ćemo ga uhvatiti i prebaciti nazad u Tihuanu“, rekao je Karpio, prenosi NBC. Zvaničnici su preduzeli korake da "neutrališu" navodnog ubicu koji se "šunja" južno od granice, navodi Marca.com.

Vlasti nisu iznele detalje o žrtvama ili okolnostima njihove smrti osim Karpiove izjave.

(Kurir.rs/NBC San Diego)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track