NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA U JAVNOSTI POSLE DUGO VREMENA: Alina Kabajeva otvorila kompleks u Sočiju NASMEJANA I ELEGANTNA
Foto: EPA/SERGEI CHIRIKOV

OLIMPIJSKA ZVEZDA

NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA U JAVNOSTI POSLE DUGO VREMENA: Alina Kabajeva otvorila kompleks u Sočiju NASMEJANA I ELEGANTNA

Planeta -

Navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, Alina Kabajeva, pojavila se u javnosti nakon dugog vremena. Bila je veoma nasmejana i elegantno obučena, a sve vreme je izbegavala da govori o ratu u Ukrajini kao i o navodnim zdravstvenim problemima Vladimira Putina.

Olimpijska zvezda, osvajačica zlatne medalje, viđena je u javnosti kada se pojavila kako bi otvorila novi centar za gimnastiku.

Otvarajući kompleks u Sočiju, izbegavala je da pominje Putina, a posebno u kontekstu tvrdnji i nagađanja da se okliznuo niz stepenice u Kremlju i uneredio. Već nekoliko meseci unazad se priča o tome da Putina boluje od raka.

Alina takođe nije spominjala rat u Ukrajini u kojem se veruje da je ubijeno ili ranjeno više od 100.000 Rusa.

Umesto toga, okupljenima je poručila da je „nemoguće moguće“.

„Kada sam se bavila gimnastikom i sportom nisam mogla ni da sanjam o takvim uslovima, kao što vi imate u novom trening centru“, rekla je ona.

„Ali kao što život pokazuje, nemoguće je moguće. A Rusija je zemlja velikih mogućnosti“, navela je.

Poslednji put kada je Alina viđena u javnosti, bilo je u septembru.

Tada su se pojavile glasine da je ponovo trudna i da sa Putinom čeka devojčicu.

Nagađalo se da joj je Putin navodno naredio abortus.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track