PREDSEDNIK JUŽNOG SUDANA DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Pojavio se na otvaranju novog puta, a svi mu gledali u MEĐUNOŽJE (VIDEO)
Foto: AP/Brian Lawless

BLAM

PREDSEDNIK JUŽNOG SUDANA DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Pojavio se na otvaranju novog puta, a svi mu gledali u MEĐUNOŽJE (VIDEO)

Planeta -

Kamere su zabeležile veliku neprijatnost, koja se dogodila tokom inauguracije novog puta u Južnom Sudanu, kojoj je prisustvovao i predsednik zemlje, Salva Kir Majardit.

Naime, predsednik Kir prisustvovao je na ovoj svečanosti, a pažnju mase privukao je kada su primetili da njegove pantalone menjaju boju, prenosi Daily Mail.

Pretpostavlja se da je predsedniku tokom ceremonije popustila bešika, te se upiškio, pa su njegove pantalone postale mokre dok je izvođena nacionalna himna.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako predsednik stoji držeći ruku na srcu, dok njegove pantalone postaju sve mokrije.

Snimak je ubrzo postao viralan, a za sada nije poznato da li je predsednik u tom trenutku bio svestan šta mu se dogodilo.

Kako prenosi Sahara Reporters, veruje se da predsednik boluje od infekcije urinarnog trakta, te se sporna situacija dogodila najverovatnije zbog toga.

Kir je predsednik Južnog Sudana od 2011. godine, nakon što je zemlja izglasala nezavisnost od severa.

Viralni video izazvao je pomešane reakcije, pri čemu su mnogi korisnici društvenih medija izrazili različite stavove.

Neki su kamermane optužili i da su radili "prljav posao" sramoteći svog predsednika, dok su drugi rekli da su uradili pravu stvar što su predsednika Južnog Sudana razotkrili kao medicinski nesposobnog da vodi državu, prenosi Sahara Reporters.

(Kurir.rs/Daily Mail/Sahara Reporters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track