NILSKI KONJ NAPAO I NAPOLA PROGUTAO DVOGODIŠNJEG DEČAKA: Komšija odmah pritekao u pomoć, mališan iz Ugande ČUDOM PREŽIVEO
Foto: Youtube prtscr

šokantno

NILSKI KONJ NAPAO I NAPOLA PROGUTAO DVOGODIŠNJEG DEČAKA: Komšija odmah pritekao u pomoć, mališan iz Ugande ČUDOM PREŽIVEO

Planeta -

Nilski konj napao je dvogodišnjeg dečaka u Ugandi progutavši pola njegovog tela pre nego što ga je ispljunuo, saoštila je danas lokalna policija. Životinja je napala dvogodišnjaka 4. decembra oko 15 sati po lokalnom vremenu u okrugu Katve-Kabatoro, na jugozapadu zemlje, dok se igrao kod svoje kuće na jezeru, prenosi Index.hr.

„Krispas Bagonza, koji je video šta se događa, hrabro je gađao kamenjem nilskog konja i preplašio ga, nakon čega je životinja ispustila dete iz usta“, izjavio je portparol policije Ugande, a prenosi CNN.

Dečak je prebačen u obližnju kliniku zbog povrada na jednoj ruci, a posle je smešten u bolnicu Bvera na dalje lečenje pa se oporavio od napada. Primio je vakcinu protiv besnila pa je otpušten iz bolnice.

„Svi koji žive u blizini utočišta za divlje životinje ili njihovih staništa trebaju znati da su one opasne. Divlje životinje instinktivno doživljavaju ljude kao pretnju i mogu postati agresivne“, stoji u saopštenju lokalne policije.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track