PERVERZNI DEDA (88) ŠOKIRAO FRANCUSKU: Došao u bolnicu sa granatom iz I svetskog rata, ali je nije držao u ruci, doktori ZAPANJENI
Foto: Shutterstock

bolnica bila evakuisana zbog opasnosti

PERVERZNI DEDA (88) ŠOKIRAO FRANCUSKU: Došao u bolnicu sa granatom iz I svetskog rata, ali je nije držao u ruci, doktori ZAPANJENI

Planeta -

Francuska bolnica delimično je evakuisana u subotu pošto je stariji građanin stigao sa artiljerijskom granatom iz Prvog svetskog rata u rektumu, piše Njujork post.

Jedan 88-godišnji pacijent posetio je bolnicu Sainte Musse u Tulonu kako bi mu granata bila uklonjena, ali je umesto toga izazvao paniku, izvestila je francuska publikacija Var-Matin.

- Uzbuna je u subotu uveče trajala od 21 do 23 sata, što je zahtevalo intervenciju osoblja na deaktiviranju bombi, evakuaciji odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmeravanju hitnih slučajeva - rekao je portparol bolnice.

- Rizikom smo morali da upravljamo u reaktivnim okvirima, preduzeli smo sve mere predostrožnosti - dodao je predstavnik bolnice.

Stručnjaci za uklanjanje bombi na licu mesta utvrdili su da su male šanse da granata eksplodira u unutrašnjosti osobe.

- Umirili su nas rekavši nam da je reč o kolekcionarskom predmetu iz Prvog svetskog rata, koji je koristila francuska vojska - rekli su u bolnici.

Zapanjeni lekari su tada započeli proces pokušaja da uklone predmet - koji je bio skoro 21 cm dug i više od 5 cm širok - iz rektuma čoveka.

Veruje se da je izopačeni pacijent ubacio predmet u svoj anus radi seksualnog zadovoljstva.

- Jabuka, mango ili čak konzerva pene za brijanje... Navikli smo da neobične predmete nalazimo ubačenim tamo gde ne treba. Ali granata? Nikad! – rekao je jedan doktor.

Lekari su bili primorani da starijeg čoveka odvedu na operaciju i preseku mu stomak da bi uklonili relikviju. Prema izveštajima iz bolnice, on je sada "dobrog zdravlja" i očekuje se da će se potpuno oporaviti od operacije.

(Kurir.rs/Newyork post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track