UHAPŠEN ENDRJU TEJT U RUMUNIJI: Kontroverzni milijarder, influenser i bivši kik-bokser optužen za TRGOVINU LJUDIMA
Foto: Printscreen Instagram

UHAPŠEN ENDRJU TEJT U RUMUNIJI: Kontroverzni milijarder, influenser i bivši kik-bokser optužen za TRGOVINU LJUDIMA

Planeta -

Endru Tejt (35), inače kontroverzni bivši kik-bokser i njegov brat Tristan uhapšeni su u Rumuniji zbog sumnje na silovanje, trgovinu ljudima i organizovani kriminal, nakon što je policija upala u njegovu luksuznu kuću, prenosi Daily Mirror.

Tejt (36) sa lisicama na rukama, koji se ove godine proslavio zbog svojih seksističkih i mizoginih stavova, snimljen je kako ga policija izvodi iz njegove luksuzne vile nakon racije u četvrtak.

Britanac, inače rođen u Vašingtonu, a koji je odrastao u Lutonu, je pod istragom Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT), a izveštaji u Rumuniji navode da su on i njegov brat ispitani zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu koja koristila devojke u video snimcima za odrasle.

Braća su takođe ispitana u aprilu kada je policija navodno pronašla dve devojke koje su tvrdile da su držane protiv njihove volje. Braća su puštena dok je istraga nastavljena, ali su juče ponovo privedeni, navodno u vezi sa istragom za trgovinu ljudima i silovanje.

"Trenutno ne možemo da pružimo nikakve detalje u vezi sa navodnim izveštajima da su oni privedeni; međutim, Endru i Tristan Tejt imaju najveće poštovanje prema rumunskim vlastima i uvek će pomoći i pomoći na bilo koji način mogu", rekao je portparol Tejta za Daily Mirror.

Ranije ove godine, Tejt je bio najtraženiji čovek na internetu pre nego što mu je zabranjen pristup društvenim mrežama, uključujući Fejsbuk, Instagram i Tviter, kao i Jutjub.

Njegov nalog na Tviteru je vraćen kada je Elon Musk završio preuzimanje tehnološkog giganta i Tejt je odmah nastavio da objavljuje.

(Kurir.rs/Daily Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track