RUSKI USNULI DEDA MRAZ SPAVA NA -30, VOZAČ U NEVERICI SNIMA: Neviđen prizor u Jakutiji, kad je ustao REAKCIJA ŠOKIRALA SVE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Telegram

snimak postao viralan

RUSKI USNULI DEDA MRAZ SPAVA NA -30, VOZAČ U NEVERICI SNIMA: Neviđen prizor u Jakutiji, kad je ustao REAKCIJA ŠOKIRALA SVE (VIDEO)

Planeta -

Juče je, tokom prvog dana u 2023. godini, na društvenim mrežama objavljen video snimak na kom se vidi zaista nesvakidašnji prizor jednog usnulog Deda Mraza u Rusiji.

Naime, kako se navodi u objavi na Telegramu, snimak je nastao na dalekom istoku Rusije, a na njemu se vidi Deda Mraz koji spava u gluvo doba noći na snegu na temperaturi od čak -30 stepeni Celzijusa, pre nego što je ustao i samo odšetao.

Snimak je zabeležen negde u bespuću Jakutije, a da je u tom trenutku temperatura iznosila -30 stepeni Celzijusa, navodi se na jednom od najvećih tamošnjih informativnih Telegram kanala "Readovka".

Ovaj snimak je za nešto manje od 24 sata pregledan više od 600.000 puta.

"U Jakutiji, Deda Mraz se umorio od proslave Nove Godine, pa je prilegao da odmori", navodi se u objavi.

Vozač, koji je ugledao ovaj prizor, snimio je Deda Mraza kamerom iz svog vozila po mrklom mraku, na zaleđenom putu prekrivenim snegom.

Muškarac u crvenom kostimu Deda Mraza u jednom momentu na smimku ležao je nepomično u nanosu snega sa desne strane puta.

Kako se navodi u objavi, ovaj Deda Mraz je očigledno imao "buran doček Nove Godine", pa iz tog razloga najverovatnije nije bio u mogućnosti da stigne do svoje kuće, te je usput pridremao.

Ono što posebno iznenađuje jeste činjenica da, uprkos ekstremno niskoj temperaturi, muškarac prerušen u Deda Mraza nije mario za hladnoću, te se ponašao kao da mu nije ništa u trenutku kada se probudio.

Na snimku se može videti da je "usnuli Deda Mraz" samo ustao i lagano nastavio da korača po putu, dok je vozač u neverici sve snimao.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track