POLICIJA NAŠLA MRTVOG VOZAČA U BELOM KOMBIJU: Ubica koji je usmrtio 10 osoba u Kaliforniji tokom Lunarne nove godine presudio sebi
Foto: EPA/DAVID SWANSON

kraj drame

POLICIJA NAŠLA MRTVOG VOZAČA U BELOM KOMBIJU: Ubica koji je usmrtio 10 osoba u Kaliforniji tokom Lunarne nove godine presudio sebi

Planeta -

Do masovne pucnjave došlo je tokom proslave Lunarne Nove godine u Kaliforniji, a tom prilikom je ubijeno 10 ljudi i još 10 ranjeno. Policija je ubrzo objavila sliku osumnjičenog za ovaj napad.

Nakon što je javljeno da je policija opkolila beli kombi (kakav je ranije označeno kao "vozilo od interesa"), u njemu je pronađen mrtav vozač za kog se sumnja da je ubica, javlja LA Times.

Ranije su se čule detonacije, a sumnjalo se da se ubica razneo u kombiju. Te pretpostavke su se obistinile.

Vlasti su u gradu Toransu provalile u beli kombi za koji veruju da je povezan sa napadačem koji je u subotu uveče otvorio vatru na plesni studio u Monterej parku. SWAT tim je opkolio vozilo i razbio prozore na parkingu Tokio Central, japanske prodavnice prehrambenih proizvoda.

pucnjava, Kalifornija, Monterej park
foto: Twitter/TrafficNewsLA

Najmanje dve rupe od metaka bile su vidljive na prozoru sa vozačeve strane dok su se približavali, a izgledalo je da vozač leži preko volana.

Više izvora reklo je ta Tajms da je vozač preminuo od prostrelne rane koju je sam sebi naneo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track