RUS KUPIO AVION PA OD NJEGA NAPRAVIO PRIVATNU VILU: Boing smestio na vrh brda, a cena noćenja -paprena! (FOTO)
Foto: Prinstscreen/ Instagram

RUS KUPIO AVION PA OD NJEGA NAPRAVIO PRIVATNU VILU: Boing smestio na vrh brda, a cena noćenja -paprena! (FOTO)

Planeta -

Ruski biznismen Feliks Demin kupio je napušteni avion Boing 737. Letelica je sada u procesu pretvaranja u vilu sa dve spavaće sobe.

Naravno, tu je i terasa na vrhu krila i prostrani bazen. Posetiocima će ovaj objekat biti dostupan od marta ove godine.

Cena boravka u jednoj od spavaćih soba minimalističkog dizajna i uživanja u kupatilu u nekadašnjem kokpitu nije baš u rangu standardnih hotela. Projekat je već naveden kao dostupan za iznajmljivanje i košta 113.999.999 indonezijskih rupija po noći. To je otprilike 7.367 evra.

avion, boing 737, vila
foto: Printskrin/Instagram

Kako je naveo "Business Insider", trebalo je sedam dana da se avion prebaci na novu lokaciju na vrhu brda u Indoneziji nakon što su u septembru 2021. pribavljene sve dozvole.

Premešten je u dva različita dela pre nego što je ponovo spojen nakon što je smešten na novoj lokaciji. Dok je trup ostao istog oblika, kabina i sistemi za letenje su uklonjeni kako bi se napravio prostor za sve ostalo.

Nekretnina je trenutno u izgradnji. Zvaće se Private Jet Villa by Hanging Gardens, a nalazi se na vrhu brda u blizini 1,5 kilometara duge plaže Nyang Nyang, u blizini epski poznate destinacije za surfanje Uluvatu.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track