MAJKA IZ MASAČUSETSA URADILA NEŠTO NEZAMISLIVO: Zadavila svoje troje dece pa pokušala samoubistvo, otac zatekao STRAVIČAN PRIZOR
Foto: Printscreen Facebook

užasno

MAJKA IZ MASAČUSETSA URADILA NEŠTO NEZAMISLIVO: Zadavila svoje troje dece pa pokušala samoubistvo, otac zatekao STRAVIČAN PRIZOR

Planeta -

Svet je ostao šokiran vešću da je majka iz Masačusetsa Lindzi Klensi udavila svoje troje dece, nakon čega je pokušala i sebi da oduzme život. Njen suprug sada je poslao potresnu poruku, u kojoj moli ljude da joj oproste, jer je "prava Lindzi" neizmerno volela svoju decu.

„Želim da vas sve zamolim da oprostite Lindzi, kao i ja. Prava Lindzi je bila velikodušna prema svima – meni, našoj deci, porodici, prijateljima i njenim pacijentima. Sama vlakna njene duše su ljubavna. Sve što joj sada želim je da nekako pronađe mir“, napisao je Patrik Klensi, piše Njujork post a prenosi Nova.rs.

Potresne reči muža i oca slomljenog srca dolaze nakon što je Lindzi (32) u sredu optužena za ubistvo svoje petogodišnje ćerke Kore, trogodišnjeg sina Dosona i pokušaja ubistva 8-mesečnog sina Kalana.

Kora i Doson su proglašeni mrtvima u bolnici. Iako medicinski islednik tek treba da utvrdi uzroke smrti, izgleda da su deca zadavljena.

Kalan, koji je u četvrtak napunio 8 meseci, prebačen je u kritičnom stanju u Bostonsku dečiju bolnicu, gde je preminuo u petak.

Lindzi je, prema navodima policije, zadavila svoje troje dece kada je njen muž Patrik otišao da kupi hranu. On se nakon izvesnog vremena vratio i zatekao decu „besvesnu, sa očiglednim znacima traume“.

Lindzi je nakon toga pokušala da oduzme sebi život, tako što je skočila kroz prozor, ali je preživela.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track