TRANSRODNA NJUJORČANKA IZBOLA OCA I SESTRU ZBOG LAPTOPA: "Zgrabila sam omiljeni nemački nož, želela sam da ih vidim mrtve"
Foto: Printscreen Twitter

TRAGEDIJA

TRANSRODNA NJUJORČANKA IZBOLA OCA I SESTRU ZBOG LAPTOPA: "Zgrabila sam omiljeni nemački nož, želela sam da ih vidim mrtve"

Planeta -

Model sa Instagrama iz Bruklina izbola je oca na smrt i teško ranila sestru tokom svađe zbog laptopa, rekle su vlasti u ponedeljak.

Osumnjičena Niki Sekondino (22), inače transrodna osoba, optužena je za ubistvo i vraćena na ostrvo Rikers, gde je zadržana bez kaucije od napada 29. decembra u porodičnom domu.

"Ona je optužena za brutalno ubistvo oca i ubadanje mlađe sestre, navodno nakon svađe zbog laptopa", rekao je okružni tužilac Bruklina Erik Gonzalez.

Ona je optužena za brutalno ubistvo oca Karla (61) i teško ranjavanje sestre Liane (19), prenosi New York Post.

Nakon što su je uhapsili detektivi, ona im je navodno dala jezivu ispovest.

"Izašla sam iz spavaće sobe i videla svog oca kako spava na kauču, i udarila sam ga čekićem po glavi", navodno je rekla.

Zatim je navodno rekla kako je "zgrabila svoj omiljeni nemački čelični nož i izbola ga".

"Moja sestra je izašla iz spavaće sobe i pokušala da me zaustavi, a onda sam je ubola nožem u leđa, glavu i stomak. Želela sam ih mrtve", navodno je priznala ona.

Sekondino je u početku rekla policajcima da je par uljeza upao u porodičnu kuću i napao njenog oca i sestru, ali je kasnije promenila priču, saopštila je policija.

Kada su prve hitne službe stigle na lice mesta, Liana je rekla policajcija da ju je sestra izbola.

Niki je tokom intervjua 2020. godine rekla da je rođena kao Nikolas Sekondino, ali da je postala žena u kasnim tinejdžerskim godinama.

Radila je kao manekenka nekoliko godina i tokom intervjua je rekla da je njen otac uvek podržavao i prihvatao njenu tranziciju.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track