"VRAČ" NAMAMIO ŽENU U STAN, SILOVAO JE TOKOM "RITUALNOG ČIŠĆENJA": Policija mu banula u dom, kamera snimila AKCIJU hapšenja VIDEO
Foto: Printscreen Dailymail.co.uk

horor u americi

"VRAČ" NAMAMIO ŽENU U STAN, SILOVAO JE TOKOM "RITUALNOG ČIŠĆENJA": Policija mu banula u dom, kamera snimila AKCIJU hapšenja VIDEO

Planeta -

Čovek star 44 godine u Džordžiji kojeg je policija opisala kao "vrača" uhapšen je zbog silovanja i nasilnog zatvaranja lica nakon što je namamio ženu u svoj stan na "ritual čišćenja".

Hasan Šalgin je uhapšen prošle nedelje nakon što je žena rekla da ju je seksualno napao u svom stanu u okrugu Gvinet, oko 32 kilometra severoistočno od Atlante.

Policajci Duluta stigli su na adresu Berkli Landing apartmana na Peachtree Industrial Bulevaru u vezi sa pozivom za seksualni napad u 23.15 prošle nedelje.

Žrtva se sastala sa policijom ispred stana optuženog i rekla im da ju je Hasan silovao. Komšije su za VSB-TV rekle da su videle više žena kako ulaze i izlaze iz njegovog stana.

Prema izveštaju policije o incidentu, njih dvoje su se prvi put upoznali na društvenim mrežama. Žrtva je osumnjičenog opisala kao "vrača" i prvobitno je otišla u njegov stan s ciljem da bude "očišćena tokom rituala", navodi se.

Žrtva je rekla policiji da je nakon ulaska u stan bila prisiljena da se skine i seksualno zlostavljana.

Nalog za hapšenje sugerisao je da mu je poslala dve onlajn uplate u ukupnom iznosu od 500 dolara za njegove usluge vračanja.

Snimci policijske kamere pokazuju kako policajci upadaju u Hasanov dom kasnije te noći i hapse ga. Na snimku se vidi kako sedi na stepeništu ispred stana sa lisicama.

"Ovde smo da izvršimo nalog za pretres. Imaću svoje kopije ovde sa sobom, a takođe, dobili smo nalog za pretres briseva sluzi, DNK“, čulo se kako jedan od policajaca govori Hasanu.

Na snimku, koji je objavila policijska uprava Duluta, može se videti više od deset policajaca, neki sa štitovima i šlemovima. Hasan je mirno sedeo na stepenicama do stana.

Video snimak scene koji je VSB-TV snimio sledećeg dana pokazuje oštećenje njegovih ulaznih vrata.

Zatvoren je u pritvorski centar okruga Gvinnet uz kauciju od 5.900 dolara za dve tačke za silovanje, nasilno zatvaranje, krađu putem obmane i seksualno zlostavljanje.

Policija sada traži da se jave i drugi ljudi koji su možda bili na meti Šalgina.

(Kurir.rs/N.M./Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track