SLUČAJNO UBIO SOPSTVENU MAJKU: Britanac zario nož pravo u NJENO SRCE dok je pokušavao da izbode drugog muškarca ispred paba
Foto: Shutterstock

pokušavala da ih razdvoji

SLUČAJNO UBIO SOPSTVENU MAJKU: Britanac zario nož pravo u NJENO SRCE dok je pokušavao da izbode drugog muškarca ispred paba

Planeta -

Džejmi Dempsi je zario nož u svoju majku Karen, dok je ona pokušavala da ga odvoji od drugog muškarca sa kojim je imao konflikt ispred paba u Kirkbiju.

Dempsi je zario nož pravo kroz majčino srce, a drugi ubod joj je oštetio jetru. Lekari u bolnici Ejntri borili su se da joj spasu život, ali je ona proglašena mrtvom nešto više od sat vremena nakon što je stigla tamo.

Tridesetdvogodišnjaku iz Brečin Rouda, Kirkbi, sudi se na krunskom sudu u Liverpulu. On negira da je ubio svoju majku Karen Dempsi 22. avgusta 2022.

Piter Glenister, tužilac, rekao je poroti da optuženi tvrdi da nije postupio protivzakonito, rekavši da je slučajno ubo svoju 55-godišnju majku dok je delovao u zakonitoj samoodbrani.

Rekao je da su se on i Karen dogovorili da se nađu na piću u Bramblesu oko 19 časova.

Čovek po imenu Brajan Flin nije bio zadovoljan Dempsijem jer mu je dugovao 2.000 funti za drogu, a Dempsi je znao da bi se oni mogli slučajno sresti u Bramblesu i naoružao se velikim nožem.

U pabu, Flin je dva puta bacio čašu na Dempsija i ispraćen je iz prostorija na Čerifild drajv.

Ubrzo kasnije susreli su se na ulici i počeli da se svađaju. On je najmanje dva puta ubo Flina, nanoseći mu ozbiljne povrede. Njegova majka je izbodena dok je sa još jednim muškarcem pokušala da ih razdvoji.

Dempsi je otišao i nakon što se presvukao kod tetke i rekao joj da je izbo svoju majku.

Pozvao je policiju i rekao im da ga traže zato što je u samoodbrani ubo jednog čoveka komadom stakla.

Uhapšen je i tek nakon što je bio u pritvoru rečeno mu je da je Karen umrla. Dempsi negira optužbe i suđenje se nastavlja.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track