SIRIJAC "USTAO IZ MRTVIH" NA SVOJOJ SAHRANI: Izvukli telo iz ruševina, pa usledilo čudo, porodica i doktori ZANEMELI od šoka FOTO
Foto: Printscreen/Twitter

telo počelo da se mrda

SIRIJAC "USTAO IZ MRTVIH" NA SVOJOJ SAHRANI: Izvukli telo iz ruševina, pa usledilo čudo, porodica i doktori ZANEMELI od šoka FOTO

Planeta -

Nakon što je razorni zemljotres pogodio Tursku i Siriju 6. februara, poginulo je više desetina hiljada ljudi, a mnogi su ostali živi zakopani ispod ruševina.

Ali jedna priča iz Sirije nakon razornog potresa sve je ostavila u čudu. Navodno muškarac po imenu Ahmed al-Magribi, stanovnik Sirije, bio je u gradu Ataribu u Siriji u trenutku kada je grad pogodio zemljotres.

Bio je 'mrtav' i njegovo telo je ostalo ispod ruševina, ali se posle dva dana navodno vratio u život! Njegovo telo je izvađeno iz ruševina, a lekari su ga držali u hladnjači dva dana kako bi porodica mogla da ga identifikuje. Prilikom identifikacije je ustanovljeno da je to Ahmed, piše punjab.news18.

Porodica je telo odnela na groblje da bi ga sahranila, ali je tamo odjednom njegovo srce navodno počelo da kuca i telo je počelo da se mrda. Članovi porodice su bili šokirani kada su videli ovaj prizor i Ahmed je ponovo primljen u bolnicu.

Doktori su takođe ostali u šoku kada su videli Ahmedovo stanje. Kako navodi Daily Star, rekli su da je Ahmed jedan od retkih kome je srce prestalo i ponovo počelo da kuca.

U razornim potresima u Turskoj i Siriji poginulo je oko 50 hiljada ljudi, dok je više od milion ljudi zadobilo povrede. U ove dve zemlje 6. februara 2023. godine dogodio se zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera. Ubrzo nakon toga, zemljotres jačine 7,6 stepeni Rihterove skale pogodio je istu oblast, i tom prilikom izazvao je dodatnu štetu.

(Kurir.rs/punjab.news18/Daily Star)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track