POLICIJA U ŠUMI PRONAŠLA LEŠ BEBE ODBEGLE BOGATAŠICE Telo nađeno blizu mesta gde se krila sa ljubavnikom UŽASAVAJUĆE PROŠLOSTI
Foto: Greater Manchester Police

slučaj koji je potresao britaniju

POLICIJA U ŠUMI PRONAŠLA LEŠ BEBE ODBEGLE BOGATAŠICE Telo nađeno blizu mesta gde se krila sa ljubavnikom UŽASAVAJUĆE PROŠLOSTI

Planeta -

Policija je tokom potrage pronašla telo nestale bebe engleske bogate plemkinje Konstans Marten (35) i njenog ljubavnika Marka Gordona (48)

Ostaci novorođenčeta pronađeni su u šumi blizu mesta gde je par uhapšen u Brajtonu u ponedeljak uveče.

Govoreći na konferenciji za novinare ispred sedišta policije Saseksa u Levesu, nadzornik Luis Basford rekao je novinarima:

„Zapala mi je veoma tužna dužnost da obavestim da su danas popodne policajci koji su pretraživali šumovito područje blizu mesta gde su Konstans i Mark Gordon uhapšeni, otkriveni ostaci bebe. Obdukcija će biti obavljena u dogledno vreme. Na mestu zločina se vrši uviđaj, i on će trajati još neko vreme".

Konstans Marten i Mark Gordon uhapšeni su u Brajtonu ponedeljak posle dvodnevne potrage zbog sumnje na zanemarivanje deteta, a potom su osumnjičeni za ubistvo iz grubog nehata.

Kada su uhapšeni, novorođenče nije bilo sa njima.

Marten, koja je iz bogate porodice, živela je izolovanim životom sa Gordonom otkako su se upoznali 2016. godine.

Otac Konstans, Napier Marten, koji je bio sluga kraljice Elizabete, ranije je uputio apel ćerki da se skloni na sigurno.

"Zabrinuti smo za tvoje i bebino zdravlje, treba da znaš da si puno voljena", rekao je otac ranije za Independent.

Do njegovog apela došlo je nakon što je otkriveno da je Gordon seksualni prestupnik, koji je odslužio 20 godina u zatvoru zbog silovanja i drugih krivičnih dela.

On je osuđen zbog napada na ženu na Floridi kada je imao 14 godina. Otac je dodao da je porodica svesna njegove prošlosti, zbog čega živi u ogromnom strahu.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track