DEVOJČICU (6) VRŠNJACI TOLIKO ZLOSTAVLJALI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Njena majka je objavila poruku zbog koje bi i KAMEN ZAPLAKAO
Foto: Printscreen Twitter

tuga

DEVOJČICU (6) VRŠNJACI TOLIKO ZLOSTAVLJALI DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Njena majka je objavila poruku zbog koje bi i KAMEN ZAPLAKAO

Planeta -

Jednu devojčicu su vršnjaci zlostavljali do te mere da je završila u bolnici. Majka je zamolila prijatelje da podele njenu priču kako nijedno dete ne bi doživelo ono što je doživela njena ćerkica.

Carrie Golledge iz Tivertona u Velikoj Britaniji 2018. godine je objavila dirljivu fotografiju svoje ćerkice (6) koja je bila žrtva zlostavljanja od strane vršnjaka.

Devojčica po imenu Sophie je zbog posledica zlostavljanja završila u bolnici, a fotografija objavljena na Fejsbuku pokazuje devojčicu koja leži na bolničkom krevetu

Carrie je u statusu napisala kako je njena ćerka prestala da jede, kako stalno plače i ne može da spava. Ona je tada navela da je tokom noći 20 puta povraćala zbog stresa uzrokovanog zlostavljanjem.

“Ovo je moje dete, koje je “najbolji prijatelj” toliko dugo zlostavljao da je mislila da je to normalno”, napisala je između ostalog majka.

Ona je navela tada i kako su drugi roditelji ismevali njenu ćerku na društvenim mrežama, a tvrdila je da su joj u školi, kada je ukazala na problem zlostavljanja, rekli da se ovde radi samo o tome da se ‘šestogodišnjaci ponašaju kao šestogodišnjaci’, i da bi nju trebalo da bude sramota.

Carrie je odlučila da svoju ćerku ispiše iz te škole i upiše u drugu, jer je nisu zaštitili oni kojima je to bila dužnost.

Prijatelje na društvenim mrežama je zamolila da joj pomognu da proširi priču, kako više nijedno dete ne bi doživelo ono što je preživela njena Sophie.

Ona je objavila poruku koja je potresla i dirnula mnoge:

"Evo šta maltretiranje radi...

Ovo je moja 6-godišnja ćerka, hospitalizovana, zbog maltretiranja...

Ovo je moje dete sa tako brižnim srcem da uprkos tome što je tako bolesno „ne želi bilo ko da upadne u nevolju "...

Ovo je moje dete koje je prestalo da jede, plakalo je dok ne zaspe, imalo je tako jake anksiozne napade da je ustajala bolesna više od 20 puta u sat vremena tokom noći...

Ovo je moje dete čiji ju je 'najbolji prijatelj' toliko dugo emocionalno zlostavljao da je mislila da je to normalno.

Ovo je moje dete koje je bilo u bolnici i van nje nebrojeno puta zbog toga što je bila tako bolesna od anksioznosti...

Ovo je moje dete za koje su rekli da 'priča bajke u školi'...

Ovo je moje dete koje su roditelji nasilnika ismevali na društvenim mrežama samo zato što ima tako čisto srce...

Ovo je moje dete za koje nam je, kada smo se bavili problemima sa njenom školom, rečeno "To su samo šestogodišnjaci koji imaju 6 godina“.

Ovo je moje dete za koje su u školi rekli da je ona ta koja treba da bude postiđena i da ulazi tako što će da se šunja na sporedna vrata.

Ovo je moje dete kojem je škola toliko podbacila da smo morali da je premestimo u drugu školu...

Ovo je moje dete koje je jedno od mnogih koji prolaze kroz ovo...

Ovo je moje dete čiju priču izvrću i manipulišu ljudi koji je trebalo da je zaštite u njenoj školi dok je bila u njihovoj nezi...

Ovo je moje dete koje ne želi da se ovo desi nekom drugom. Dakle, ovo je priča mog deteta koju delimo, ali ona je jedna od mnogih....previše ih je!

Pomozite nam da podelimo njenu priču. Pokažimo joj podršku koju njena škola nije mogla da joj priušti.

devojčica
foto: Printscreen Facebook

Vršnjačko nasilje se stalno događa i previše ga je, zbog toga ga treba zaustaviti, rekla je između ostalog majka zlostavljane devojčice.

Njena objava tada je prikupila više od 154.000 reakcija i podeljena je više od 230 hiljada puta.

(Kurir.rs/Noviživot.net/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track