MAJA SAZNALA ZA SMRT ŽENE KOJA JOJ DUGOVALA 30.000 DINARA: Videla slike TELA i uočila nešto ŠOKANTNO! Usledila jeziva istina FOTO
Foto: Printscreen Twitter

bizarno

MAJA SAZNALA ZA SMRT ŽENE KOJA JOJ DUGOVALA 30.000 DINARA: Videla slike TELA i uočila nešto ŠOKANTNO! Usledila jeziva istina FOTO

Planeta -

Jedna žena iz Indonezije osmislila je bizaran plan kako da se izvuče iz dugova, ali nije računala na to da će sve na kraju da se razotkrije.

Liza Devi Pramita je na društvenim mrežama navodno lažirala sopstvenu smrt kako bi izbegla da svojoj drugarici vrati iznos od oko 30.000 dinara, prenosi Mirror.

Ono što je istina jeste da je Liza zapravo nestala, a ženi koja joj je pozajmila novac još uvek nije isplaćen dug.

Maja Gunavan pozajmila je novac svojoj drugarici, ali je Liza konstantno tražila odlaganje povraćaja novca.

Lokalni mediji prenose da je Maja na to pristajala, ali kada se približio i taj produženi rok Lizina ćerka je na svom Fejsbuk nalogu objavila da joj je majka poginula u saobraćajnoj nesreći.

Tu lažima nije bio kraj, već je ona uz objavu čak postavila i šokantne fotografije za koje je tvrdila da predstavljaju telo njene majke iz bolnice.

Isprva je Maja bila potresena vestima koje je čula o svojoj drugarici, ali je postala sumnjičava kada je u objavi pročitala da će sahrana biti u Aceh Tamiangu, gradu koji je poprilično udaljen od mesta gde Liza stanuje.

telo, Indonezija, dug
foto: Printscreen Twitter

Maja je tada donela odluku da detaljno pregleda sve te fotografije na Fejsbuku, pa je potom usledilo jezivo otkriće.

Naime, Maja je tada uvidela da su fotografije prekrivenog tela iz bolnice, na kojima se ne vidi lice zapravo kadrovi iz vesti na televiziji. One sa licem u krupnom planu, nisu otkrivale nikakvu povredu, već samo čepiće u nozdrvama, i nije se moglo zaključiti gde su nastale.

Maja je navela da se suočila sa Lizinom ćerkom i da joj je ona priznala kako je sve to urađeno zbog duga.

Uprkos tome, ona joj nije otkrila gde se nalazi odbegla žena a novac joj i dalje nije vraćen.

(Kurir.rs/Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track