"OVA DEVOJKA TREBA DA IGRA LOTO": Snimljen zastrašujući trenutak PADA PLAFONA na putnicu, pogledajte šta znači PUKA SREĆA (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/CNN

šok u americi

"OVA DEVOJKA TREBA DA IGRA LOTO": Snimljen zastrašujući trenutak PADA PLAFONA na putnicu, pogledajte šta znači PUKA SREĆA (VIDEO)

Planeta -

Jeziv snimak objavljen je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi momenat kada se prošle srede u popodnevnim satima deo plafona obrušio u metro stanici u Americi, tik ispred putnice.

Devojka je pukom srećom izbegla potencijalno katastrofalne posledice, a prizor koji je kamera zabeležila ulio je strah u kosti mnogim korisnicima društvene mreže.

urušavanje plafona
foto: Printscreen Instagram/CNN

Naime, na snimku koji je zabeležila nadzorna kamera u metrou u Bostonu vidi se momenat kada se ploča plafona obrušila ispred putnice, udaljena svega nekoliko centimetara od nje.

U tom trenutku je veliki broj putnika išao ka stepenicama na stajalištu "Harvard Skver", a putnica koja se u tada našla na tom mestu od straha se "zamrzla" na nekoliko sekundi. Pretpostavlja se da joj je upravo ta reakcija potencijalno spasila život, ili bar omogućila da izbegne ozbiljne povrede.

Nakon što je ploča pala s plafona, može se videti veliki oblak prašine.

Bilo kakav tragičan ishod kao i povrede su, pukom srećom, izbegnuti, ali su putnici bili veoma uplašeni zbog lične bezbednosti.

Direktor uprave za Transport u Bostonu Džef Gonevil izjavio je da njegovi inspektori veruju da je parče plafona palo nakon što su oslonci korodirali. Kako je objasnio, delovi plafona su dekorativni i vise sa stvarnog plafona.

"Ova ploča je bila u vlažnom stanju i pokazivala je znake korozije koja je najverovatnije bila uzrokovana tim mokrim stanjem u kojem je bio nekoliko godina", rekao je on i dodao da su paneli prvobitno postavljeni 1978. godine, ali da su prošli detaljnu inspekciju 2021.

urušavanje plafona
foto: Printscreen Instagram/CNN

Korisnici društvene mreže su ispod ovog snimka izrazili svoju zabrinutost.

"Ovo je zabrinjavajuće, ne smem da zamislim šta bi bilo da sam ja bila tu", "Najstrašnije u vezi ovoga je što niko nije stao da proveri da li je devojka dobro ili da joj pruži podršku", "Ova devojka treba da igra lutriju, jer je definitivno srećnica", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Kurir.rs/N.M./Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track