MAJSTOR BORILAČKIH VEŠTINA SPREČIO OTMICU DETETA: Skočio na manijaka i prebio ga na mrtvo ime POGLEDAJTE NEVEROVATNU SCENU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

incident u njujorku

MAJSTOR BORILAČKIH VEŠTINA SPREČIO OTMICU DETETA: Skočio na manijaka i prebio ga na mrtvo ime POGLEDAJTE NEVEROVATNU SCENU (VIDEO)

Planeta -

Amerikanac Brajen Kimsli mirno je šetao sa devojkom kroz Medison skver park u Njujorku kada je ugledao kako nepoznati čovek pokušava da kidnapuje dete kog je majka izvela u šetnju. Odlučio je da reaguje i sprečio otmicu koristeći brazilsku džiu-džicu, i time postao heroj.

Njegova mirna šetnja s devojkom iznenada se pretvorila u haos kada je Brajen ugledao ženu kako vrišti dok nepoznati muškarac pokušava da otme kolica sa detetom. Žena nije mogla da se brani jer je uz nju bilo još jedno dete. On je odmah reagovao, budući da je otmičar skoro uspeo da otme bebu. Brajan je odmah krenuo u napad i koristeći stečeno znanje majstora brazilske džiu-džice brzo savladao otmičara i zadržao ga do dolaska policije.

"Govorio mi je da uopšte znam da li je to njena beba, i da je možda njegova", rekao je posle Brajan, opisujući način na koji je zaustavio otmičara.

"Prvo sam ga bacio u nokdaun, a zatim sam ga zgrabio. Držao sam ga tako čvrsto da nije mogao da se pomeri. Nisam hteo da ga samo tako pustim", rekao je.

Godinama unazad on je bio redovan na treninzima.

"Poznavanje BJJ mi je omogućilo da odraslog čovjeka u ovom slučaju kontrolišem kao bebu", rekao je Kimsli.

(Kurir.rs/sportsport.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track