"VEĆ NEDELJU DANA TI NE ČUJEM GLAS, KAKO SAMO ŽELIM DA TE ZAGRLIM": Poruke ukrajinskih žena vojnicima na frontu SLAMAJU SRCE
Foto: EPA/ROMAN PILIPEY

DIRLJIVO

"VEĆ NEDELJU DANA TI NE ČUJEM GLAS, KAKO SAMO ŽELIM DA TE ZAGRLIM": Poruke ukrajinskih žena vojnicima na frontu SLAMAJU SRCE

Planeta -

Pres služba Ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine je na svom Telegram kanalu prikazala dirljivu prepisku vojnika na frontu sa najmilijima.

"Ovo su poruke koje inspirišu naše borce da hrabro i nepokolebljivo brane Otadžbinu od osvajača. Hvala vam na podršci i veri", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na printskrinovima se mogu videti dirljive reči koje vojnicima poslali njihovi najbliži, koji svakog trenutka brinu za svoje muževe, očeve i sinove.

„Zdravo, dragi moj, dobri moj. Danas je čitava nedelja da ti ne čujem glas. Kako je teško... Ali znam da si živ i zdrav. I to je najvažnije. Uči od svakoga, od koga se može sve saznati... Samo se drži, maco moja, iz sve snage... Kako želim da te zagrlim, jako, jako, ljubim usne dragi!.. Znaj da te mnogo volim i čekam te!.. Volimo te i čekamo te, junače naš! - kaže se u jednoj od poruka.

poruka
foto: Printscreen Telegram

„Kad ne odgovoriš, vidim da si na mreži i smirim se. Razumem da nije uvek moguće pisati“, odgovara vojnikova voljena na izvinjenje svog momka što se prethodnog dana nije javio.

„Znam da si izuzetno jak... Toliko te volim, Univerzume moj!... I znam da ne postoji ništa na svetu što nećeš preživeti. Jer ti si moj superheroj. A ja sam uvek uz od tebe“, piše devojka svom momku.

poruka
foto: Printscreen Telegram

"Verujem da ćeš se vratiti sa Pobedom i uvek ćemo biti zajedno. Ti si moj ponos do kraja života i ne treba mi niko osim tebe. Zato, drži se i čuvaj se, dragi moj mužu“, obraća žena svom suprugu koga čeka da se vrati iz rata.

(Kurir.rs/Obozrevatel)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track