POJAVIO SE SNIMAK MASAKRA U KATOLIČKOJ ŠKOLI: Ovako je naoružana Odri ušetala u zgradu i počela krvavi pir! Policija otkrila MOTIV
Foto: YouTube/LiveNOW from FOX

horos

POJAVIO SE SNIMAK MASAKRA U KATOLIČKOJ ŠKOLI: Ovako je naoružana Odri ušetala u zgradu i počela krvavi pir! Policija otkrila MOTIV

Planeta -

Dvadesetosmogodišnja Odri Elizabet Hejl koja je u ponedeljak izvršila masakr u katoličkoj školi u Nešvilu u kojoj je osim nje ubijeno i šest osoba od kojih je troje dece, je bivša učenica te obrazovne ustanove. Policija smatra da je mogući motiv za pucnjavu „ogorčenost”.

Sada je isplivao i snimak sigurnosnih kamera o tome kako se dogodio napad i masakr.

02:15

HOROR U AMERICI! UBIJENO TROJE DECE I TROJE ODRASLIH: Pucnjava u katoličkoj školi u Nešvilu, UBICA DEVOJKA (28)!

Ubica Odri Elizabet Hejl, koju je policija ubila na licu mesta, identifikovana je kao transrodna osoba, preneo je Bi-Bi-Si. Na lice mesta stigla je 28-godišnja žena sa dve puške i najmanje jednim pištoljem. Ona je jednim od pištolja uništila ulazna vrata škole, a kasnije je pucala na policiju.

Najmanje dva komada oružja kupio je 28-godišnjak legalno. Istovremeno, američki predsednik Džo Bajden ponovo je pozvao na usvajanje zakona o kontroli oružja.

Nešvil, škola, pucnjava
foto: YouTube/LiveNOW from FOX

U jučerašnjoj pucnjavi poginulo je troje dece od osam i devet godina i troje zaposlenih: 60-godišnja direktorka škole, 61-godišnja nastavnica na zameni i 61-godišnja direktorka škole.

Pucnji su odjeknuli u osnovnoj školi Kovenant. To je privatna katolička škola za decu do 6. razreda koju pohađa oko 200 učenika.

Nešvil, škola, pucnjava
foto: YouTube/LiveNOW from FOX

Prema pisanju lista Education Veek, do 23. marta ove godine zabeleženo je 12 napada u američkim školama.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track