OGLASILA SE PLEJBOJEVA ZEČICA S KOJOM JE TRAMP IMAO AFERU: Nadam se da nisam ništa propustila! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

OGLASILA SE PLEJBOJEVA ZEČICA S KOJOM JE TRAMP IMAO AFERU: Nadam se da nisam ništa propustila! (FOTO)

Planeta -

Karen Mekdugal, Plejbojeva zečica koja se našla u optužnici protiv Donalda Trampa, zbog njihove afera, oglasila se večeras prvi put otkad je bivši američki predsednik suočen sa 34 tačke optužnice.

Mekdugal, manekenka koju je oženjeni Tramp platio kako bi ćutala o njihovoj aferi, u sredu je objavila nekoliko fotografija sa odmora na kome je trenutno. Nije otkrila gde se nalazi, ali je stavila opis ispod objave koji aludira da vrlo prati ono što se dešava u medijima.

- Bila sam napolju i uživala u Božjoj zemlji. Nadam se da nisam ništa propustila - napisala je Karen Mekdugal, dodajući nasmejani emotikon.

Bilo je to suptilno, ali oglašavanje u pravo vreme, u vezi sa vestima koje izlaze o bivšem predsedniku Amerike, koji se u utorak našao u sudnici na Menhetnu kao prvi predsednik u američkoj istoriji koji se suočio sa krivičnim prijavama.

Donald Tramp
foto: AP/Bryan Woolston

Tramp je u utorak optužen za 34 krivična dela. Tačke su se odnosile na šemu u izbornoj kampanji u kojoj su njegov advokat i drugi saveznici kupovali ćutanje, na različite načine, žena koje su se javile sa tvrdnjama da su bile sa njim u vanbračnim vezama.

Bivši Plejboj model Karen Mekdugal bila je jedna od nekoliko žena koje su identifikovane kao meta te šeme.

Bivši predsednik se u utorak na sudu izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice i osudio je razne istrage koje se vode protiv njega, karakterišući ih kao deo političke hajke.

Kurir.rs/Independent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track