TELA TROJE TINEDJŽERA PRONAĐENA NA FLORIDI: Dva maloletnika uhapšena, za trećim se traga, pronađen i potopljeni automobil
Foto: Shutterstock, Ilustracija

užas

TELA TROJE TINEDJŽERA PRONAĐENA NA FLORIDI: Dva maloletnika uhapšena, za trećim se traga, pronađen i potopljeni automobil

Planeta -

Dva maloletna lica su uhapšena, a za trećim se traga, nakon što je policija u središnjoj Floridi pronašla tela troje tinejdžera, rekao je šerif okruga Marion Bili Vuds.

Policija je najpre 30. marta pronašla 16-godišnju Lajlu Silvernail uz ivicu puta u području parka Forest Lejks. Kasnije je umrla u bolnici od zadobijenih teških povreda, saopštila je šerifova kancelarija.

Sledećeg jutra, malo pre 8 sati, policija je dobila dojavu o telu uz ivicu puta, pa su pronašli ubijenog 17-godišnjaka. Telo treće žrtve otkriveno je u subotu, rekao je Vuds, no nije imenovao drugu i treću žrtvu.

Istražitelji veruju da su se žrtve poznavale te da su sve bile u automobilu koji je pripadao Silvernail. Automobil je pronađen delimino potopljen u jezeru, s jednom od žrtava u njemu, rekao je Vuds za CNN.

Na slučaju radi petnaest detektiva. Šerif je odbio reći jesu li svi prijatelji upucani u isto vreme, prenosi Index.hr.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track