DETALJI NAPADA U VAŠINGTONU: Pucao na sahrani mladića (24) koji je nedavno ubijen u pucnjavi
Foto: AP/Alex Brandon

DETALJI NAPADA U VAŠINGTONU: Pucao na sahrani mladića (24) koji je nedavno ubijen u pucnjavi

Planeta -

Jedna osoba je mrtva, a još tri su povređene pošto je naoružani napadač otvorio vatru u pogrebnom zavodu u Vašingtonu nakon službe za 24-godišnjeg muškarca koji je takođe ubijen prošlog meseca.

Pucnjava se odigrala ispred pogrebne kuće, ubrzo nakon službe za 24-godišnjeg Stefona Lamonta Krola. Dok su ožalošćeni izlazili iz pogrebne kuće oko 12.18 sati, napadač je otvorio vatru. Pobegao je zelenim vozilom i dalje je na slobodi.

Pucnjava, Vašington
foto: AP/Alex Brandon

Na konferenciji za novinare danas popodne, šef policije rekao je da je i Kerol ubijen kao rezultat nasilja iz oružja. Ostalo je nejasno šta je bio motiv današnje pucnjave na njegovoj sahrani, a šef Cpolicije nije dao više detalja o tome kako je Kerol umro 24. marta.

„Osoba kojoj je bila sahrana bila je žrtva ubistva krajem marta, tako da ćemo na zahtev porodice proširiti dodatno prisustvo policije u zoni sahrane. Njihova voljena osoba umrla je od posledica nasilja. Neko je odlučio da ne poštuje porodicu na ovom nivou i počini ovaj besmisleni čin nasilja na sahrani ovog deteta“, rekao je šef policije.

Porodica je zatražila prisustvo policije na sahrani jer su se bojali incidenta, dodao je on.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track