BRAČNI PAR MILIONERA PRONAĐEN MRTAV U PORODIČNOJ KUĆI Ćerka zatekla užasnu scenu: Ne bih to nikome poželela! Bilo je GROZNO
Foto: EPA / Neil Hall

TRAGEDIJA U ENGLESKOJ

BRAČNI PAR MILIONERA PRONAĐEN MRTAV U PORODIČNOJ KUĆI Ćerka zatekla užasnu scenu: Ne bih to nikome poželela! Bilo je GROZNO

Planeta -

Bračni par iz Eseksa pronađen je mrtav u svojoj kući vrednoj milion dolara, u naselju za odmorm Vest Mersi, u okolini Kolčestera u Eseksu, u Engleskoj.

Policija veruje se da su se Stiven Bakster (61) i njegova supruga Kerol (64), ugušili smrtonosnim isparenjem, odnosno zbog curenja ugljen-monoksida.

Stivena i Kerol je pronašla mrtve njihova ćerka Eli (21), koja je odmah pozvala, Hitnu pomoć, ali oni nisu mogli da pomognu nesrećnom paru.

"Bilo ih je apsolutno grozno videti, ne bih to poželela nikome", rekla je pošto ih je pronašla.

Susedi su bili šokirani tragedijiom.

"To je strašna tragedija. Bili su divan par i delovali su zaista srećno".

Policija je posle uviđaja saopštila da ne misli da je njihova smrt sumnjiva, a dalja istraga je usmerena na curenje ugljen-monoksida iz neispravnog uređaja ili loše ventilacije.

Kerol je godinama radila kao generalni direktor kompanije koja se bavi dizajniranjem prostirki za kupatila, a Stiven je radio kao direktor poslovanja u firmi za nekretnine i osiguranje.

Par se venčao 2000. godine, a zajedno imaju dvoje dece. Kerol ima još dvoje dece iz prvog braka.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track