ĆERKU MI JE SILOVAO SPORTISTA, A NJEGOVI PRIJATELJI GLEDALI! Jeziva ispovest majke čija je dete pronađeno mrtvo u Americi
Foto: Printscreen/MARY MOFFETT, Youtube/ University of Dayton

horor

ĆERKU MI JE SILOVAO SPORTISTA, A NJEGOVI PRIJATELJI GLEDALI! Jeziva ispovest majke čija je dete pronađeno mrtvo u Americi

Planeta -

Studentkinja Univerziteta u Dejtonu Kvin Mofet (22) pronađena je mrtva u kupatilu svog dečka, od kako vlasti veruju, slučajnog predoziranja drogom. Međutim, njena majka Meri Mofet za ćerkinu smrt krivi fudbalsku zvezdu sa koledža Univerziteta Mičigen.

Njena majka, Meri Mofet, tvrdi da je njenu ćerku silovao sportista, dok su njegovi prijatelji to posmatrala.

Kvin i dvojica prijatelja američkog fudbalera vratili su se u stan svojih prijatelja oko 2 sata ujutru. Par je pio iz tamne flaše, koju je jedan od muškaraca doneo, i ispucao nekoliko hitaca. Ali to bi bilo poslednje čega se Kvin sećala iz te noći..

Probudila se sledećeg jutra kod kuće bez cipela i tašne, nije mogla da se seti kako je tamo stigla.

Meri veruje da je njenu ćerku fudbaler silovao dok su njegova tri prijatelja to posmatrala. Ostali svedoci nikada nisu traženi.

I njena prijateljica veruje da je tokom jedne večeri Kvin bila drogirana i silovana, što je kasnije uticalo na njeno mentalno zdravlje.

Njena majka, Meri Mofet, napisala je pismo atletskom direktoru Univerziteta u Mičigenu Vardu Manuelu i fudbalskom treneru Džimu Harbou zbog gubitka ćerke, piše Miror.

"Pišem vam kao majka koja tuguje zbog gubitka svoje 22-godišnje ćerke".

Meri je verovala da je fudbaler delimično kriv za gubitak njene ćerke. Ona je dodala:

„Pišem i kažem vam ovo, pošto je sportista Mičigena delimično odgovoran za njenu smrt. Šta god da se dogodilo tada (2018,) bilo je katalizator tolikog bola, tuge i depresije koji su oduzeli prelepo svetlo kakvo je ona bila i ostavili je da se toliko bori poslednjih nekoliko godina“, napisala je majka u pismu.

Harbo ju je nazvao nakon što je pročitao pismo i rekao da „ne želi takvu vrstu osobe u svom timu niti da takva osoba predstavlja školu“. Rekao je da mu javi čim sazna ime igrača.

Njeno pismo je završilo u rukama univerzitetske policije kampusa, a posle i tužilaštva.

Međutim, pošto je žrtva mrtva, policija je odlučila da slučaj nije vredan istrage.

Škola je odbila internu istragu i nikada nije razgovarala sa fudbalerom nakon što je zamenio fakultete.

Advokat koji zastupa žrtve seksualnog napada Kari Simon nazvala je tu odluku „zabrinjavajućom“.

„Reći, ’Ne možemo ništa da uradimo povodom toga jer je umrla‘ – to je prilično zabrinjavajući mehanizam za odbacivanje slučaja", smatra advokat.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track