ŽENA (52) STRADALA NA ODMORU KADA JE U NJEN GUMENI ČAMAC UDARIO DŽET SKI: Maloletnik vozio prebrzo, tragediju gledali muž i sin
Foto: Printscreen Društvene Mreže

DŽET SKI TRAGEDIJA

ŽENA (52) STRADALA NA ODMORU KADA JE U NJEN GUMENI ČAMAC UDARIO DŽET SKI: Maloletnik vozio prebrzo, tragediju gledali muž i sin

Planeta -

Majka je stradala na odmoru kada je njen čamac udario džet ski koji je vozio "velikom brzinom" dok je njen muž sve to posmatrao.

Džejn Voker (52) je bila na odmoru u Anglsiju, u Severnom Velsu, sa suprugom Kevinom i sinom kada se užasna nesreća dogodio u avgustu 2020.

Ona je sedela sa strane čamca na naduvavanje kada je 17-godišnjak koji je upravljao džet skijem udario u nju. Džejn je bila putnica na čamcu svog sina – kojim je upravljao porodični prijatelj.

Istragom o njenoj smrti utvrđeno je da je zadobila povredu glave, kao i oštećenje kičmene moždine i povrede grudnog koša, piše San.

Udovac Kevin rekao je da su joj bolničari dali morfijum na mestu događaja pre nego što se srušila. Tvrdi da je njegova Džejn imala kolaps pluća i da je lek koji joj je dat za ublažavanje bolova potisnuo njen respiratorni sistem. Kevin je rekao: "Uveren sam da je tada umrla."

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track