DA LI JE OVO MOGUĆE? Braća od tri i šest godina UKRALA AUTO roditeljima, pa krenula po novi autić! (VIDEO)
Foto: Profimedia

DA LI JE OVO MOGUĆE? Braća od tri i šest godina UKRALA AUTO roditeljima, pa krenula po novi autić! (VIDEO)

Planeta -

Kasna noćna vožnja automobilom dvojice dečaka bez prisustva roditelja, starosti tri i šest godina, završila se, na sreću, bez ozbiljnih povreda.

Kako piše CNN, dva brata provozala su se automobilom svojih roditelja u sredu kasno uveče na malezijskom ostrvu Langkavi, s namerom da u prodavnici kupe novi automobilčić. Lokalna policija pokupila ih je nakon što su izgubili kontrolu i zabili se u banderu.

Šef lokalne policije rekao je da je srebrna „tojota vios“ koju su dečaci vozili privukla pažnju drugih vozača, koji su se dali u poteru, misleći da je vozač pijan.

Dodao je i da su se dečaci iskrali iz svoje kuće dok im je majka bila u kupatilu a otac spavao, uzvevši vozilo. Prešli su oko 2,5 kilometara pre nego što su udarili u banderu.

“Vozač je bio maloletnik od šest godina, a suvozač njegov trogodišnji brat. Do sudara je došlo kada je automobil izgubio kontrolu i udario u banderu“, rekao je šef policije.

Snimak od 95 sekundi postao je viralan na Fejsbuku, a na njemu se vide dečaci kako sede na vozačevom sedištu, obučeni obične majce i crvene pantalone. Može se čuti kako prolaznicima govore da žele da odu u prodavnicu igračaka da kupe novi automobilčić.

“Mama je kod kuće, a mi idemo u prodavnicu”, kaže stariji dečak na malajskom.

“Želimo da kupimo crni auto”, dodao je mlađi.

Policija je saopštila da je stariji dečak zadobio posekotinu na bradi, dok njegov brat nije povređen.

Kurir.rs/N1/CNN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track