NEZAPAMĆENI INCIDENT U STUDIJU KURIR TV: Analitičari se teško izvređali u programu uživo! KO JE DŽUKELA, A KO DIVLJAK? (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

NEZAPAMĆENI INCIDENT U STUDIJU KURIR TV: Analitičari se teško izvređali u programu uživo! KO JE DŽUKELA, A KO DIVLJAK? (VIDEO)

Planeta -

Tema večerašnje emisije Usijanje na Kurir televiziji bio je napad na Belgorodsku oblast u Rusiji i spekulacije ko ga je izveo, Ukrajinci ili Rusi koji se protive Putinovom režimu.

Gosti urednice Silvije Slamnig bili su analitičari Srbislav Filipović i Dragan Simić, koji su praktično od prvog minuta bili u klinču, ne birajući reči da opovrgnu stavove sagovornika.

Nakon uvodnog izlaganja Filipovića koji je konstatovao da je Simić ništa do ruskog propagandiste počeo je verbalni sukob u emisiji uživo.

00:24

SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO NA IVICI INCIDENTA! Simić i Filipović žestoko se sukobili zbog rata u Ukrajini

- Neću da slušam ove gluposti čoveka koji je izašao iz NATO šinjela - prokomentarisao je Simić.

- Zašto ste nervozni, napolju je vruće, nisam u šinjelu - odgovorio mu je Filipović.

Gosti Usijanja su jedna drugom upadali u reč, a atmosfera je opravdala naslov emisije došavši na ivicu sukoba. Voditeljka Silvija Slamnig u nekoliko navrata morala je da reaguje kako bi obuzdala goste.

- Vi ste drogirani - poručio je Simić Filipoviću, a ovaj mu odgovorio:

- Trebalo je da stavite brkove da ličite na Staljina.

- Čovek je bezobrazan. Pazite, ovo je poslednje upozorenje. Samo me još jednom uvredite i videćete - rekao mu je Simić pretećim tonom.

00:26

KO JE DROGIRAN, KO DŽUKELA, A KO DIVLJAK? Prostačka svađa analitičara u studiju Kurir TV

- Šta ćete da mi uradite? Da izvršite agresiju na mene poput Putina - upitao ga je Filipović.

Razgovor je nastavljen na ivici incidenta, a Simić je sagovornika u jednom ternutku nazvao džukelom i da lupeta, da bi mu Filipović spočitao da je necivilizovan i da pripada divljačkom delu sveta.

Silvija Slamnig je sa žaljenjem konstatovala da joj je teško da vodi razgovor i da su sagovornici prevršili svaku meru i granice pristojnosti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track