MLADI FUDBALER SE UBIO KAD SU MU REKLI DA MU JE MRTVA MAJKA ŽRTVA NEKROFILA: Monstrum iz mrtvačnice nosi još JEDNU ŽRTVU na duši
Foto: Printscreen/Facebook

užas

MLADI FUDBALER SE UBIO KAD SU MU REKLI DA MU JE MRTVA MAJKA ŽRTVA NEKROFILA: Monstrum iz mrtvačnice nosi još JEDNU ŽRTVU na duši

Planeta -

Mladi fudbaler počinio je samoubistvo nakon što je saznao da je njegova mrtva majka bila žrtva nekrofila Dejvida Fulera!

Telo talentovanog igrača Džeja Kara (20) policija je pronašla u šumovitoj oblasti u blizini njegove kuće u Kentu dan nakon što je nestao. Istraga je saopštila da su njegovi postojeći mentalni problemi porasli nakon što mu je rečeno da je njegova majka žrtva takozvanog čudovišta iz mrtvačnice.

Dvostruki ubica i nekrofil Fuler oskrnavio je najmanje 101 telo dok je radio u mrtvačnicama u bolnici "Tunbridž Vels" i u bivšoj bolnici "Kent i Susek".

Porodica smatra da mladić nije trebalo da sazna za mamu s obzirom na njegove postojeće probleme sa mentalnim zdravljem, međutim, policija je saopštila da se njegov otac složio da Džej treba da zna šta se dogodilo.

Dejvid Fuler
foto: Printskrin / You Tube

- Džej je izuzetno teško podneo smrt svoje majke i okolnosti njene smrti. Nove informacije su očigledno imale značajan uticaj koji je rastao tokom narednih meseci što je dovelo do toga da je sebi oduzeo život - rekao je njegov rođak Šahram Šargi i negirao da je na predlog porodice Džeju saopštena informacija o skrnavljenju tela njegove mame.

Džej, koji je igrao za fudbalski klub Ejlsford, nestao je iz svog doma 19. septembra. Policija ga je otkrila obešenog sledećeg dana u šumi.

Fuler je osuđen na dve doživotne kazne za ubistva Vendi Knel i Kerolajn Pirs 1987. godine. Takođe se izjasnio krivim za 51 drugo krivično delo uključujući 44 optužbe u vezi sa 78 mrtvih žena.

Monstrumu su izrečene još četiri godine zatvora nakon što se izjasnio krivim za seksualno zlostavljanje tela još 23 žene.

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja