POJAVIO SE SNIMAK PRIGOŽINA KAKO ODLAZI IZ ROSTOVA: Okupljeni građani ga pozdravljaju dok njegov automobil prolazi (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen Twitter

POJAVIO SE SNIMAK PRIGOŽINA KAKO ODLAZI IZ ROSTOVA: Okupljeni građani ga pozdravljaju dok njegov automobil prolazi (VIDEO, FOTO)

Planeta -

Šef ruske paravojne formacije Vagner Jevgenij Prigožin napustio je večeras sedište Južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se navodno vidi kako Prigožin, a u automobilu kako odlazi. Masa mu zviždi i aplaudira, a pojedini ljudi na ulici su se pozdravili sa njim.

Jevgenij Prigožin
foto: Printscreen Twitter

Prigožin je navodno krenuo na aerodrom odakle će otići u Belorusiju, u skladu sa dogovorom koji je postigao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom.

Snimak Prigožina u automobilu kako odlazi objavio je beloruski medij Nexta na svom Tviter nalogu.

Podsećamo, Prigožin je jutros najavio pobunu protiv ruskog vrha i pokrenuo marš svojih boraca prema Moskvi. Kasnije u toku dana je objavio da odustaje od svog plana i da će okrenuti konvoj jer ne želi da bude prolivena krv.

Kurir.rs

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track