VAGNEROVCI ISPALJUJU RAKETU NA RUSKI HELIKOPTER KA-52! Pilot odjednom skreće na stranu, sledi NEVEROVATNA SCENA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

pOBUNA U SUBOTU

VAGNEROVCI ISPALJUJU RAKETU NA RUSKI HELIKOPTER KA-52! Pilot odjednom skreće na stranu, sledi NEVEROVATNA SCENA! (VIDEO)

Planeta -

Pubuna privatne vojske Vagner u subotu je uzdrmala celu Rusiju, a prolivena krv u bratoubilačkom ratu koji je, srećom trajao samo jedan dan.

Zasa nema procena o tome koliko je stradalo vojnika i pilota, a da je sukob bio krajnje ozbiljan svedoče snimci borbi na zemlji i u vazduhu.

Na jučerašnjem snimku se vidi pokušaj snaga plaćenika Vagnera da obore ruski borbeni helikopter "Ka-52 aligator". Snimak je dramatičan, a tek kasnije postaje jasno šta se ustvari dogodilo.

Na videu je trenutak lansiranja PVO rakete Strela-10M PMC od strane Vagnera na na jurišni ruski helikopter.

Pilot zanosi letelicu, a projektil proleće ogromnom brzinom pored helikoptera. Na neverovatan način uspeo je da izbegne PVO raketu.

Zapravo, spretnim manevrom, ruski pilot je zavarao projektil i spasio sebe i letelicu. Takođe, Ka-52 opremljen je specijalnim ometačem, koji se nalazi u krilima.

Pogledajte snmak

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track