NEVIĐEN UŽAS NA FRONTU KOD BAHMUTA: Ranjeni vojnik leži na bombi, čeka da mu neprijatelj priđe, a saborac DRHTI OD STRAHA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

tuga

NEVIĐEN UŽAS NA FRONTU KOD BAHMUTA: Ranjeni vojnik leži na bombi, čeka da mu neprijatelj priđe, a saborac DRHTI OD STRAHA (VIDEO)

Planeta -

Jeziv snimak sa linije fronta kod Bahmuta na kome se vidi ranjeni vojnik koji pokušava da raznese protivnike kruži društvenim mrežama.

Na kratkom i veoma uznemirujućem snimku vidi se ranjeni vojnik, kome je noga u zavojima, kako leži licem okrenut prema zemlji. Njegov saborac vidno drhti od straha dok se predaje protivnicima.

Vojnik koji snima zarobljavanje prilazi sa namerom da skloni pušku od ranjenika, ali u tom trenutku vidi da on sve vreme drži ispod sebe bombu.

- Granata - povikao je vojnik i momentalno ispalio rafal u ranjenika.

Zatim se okrenuo i počeo da beži dok je iza njegovih leđa odjeknula eksplozija.

Uznemirujuća scena je navodno zabeležena na delu fronta u blizini Bahmuta.

Na snimku se navodi da je nastradali ranjenik bio pripadnik ruskih snaga, međutim, to nije moguće potvrditi sa sigurnošću jer se na uniformama ne vide oznake.

- Smrt je bolja od sramote. Ranjeni ruski vojnik pokušao je da se raznese granatom čekajući da se neprijateljski oficir približi. Večna slava našim mučenicima - navodi se u objavi.

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja