OKLOPNO VOZILO UPALO U ZASEDU ČEČENSKIH DIVERZANATA: Uznemirujući snimak sa prve linije fronta kod Belogorovke NEMA PREŽIVELIH
Foto: Printscreen/Twitter

strašno

OKLOPNO VOZILO UPALO U ZASEDU ČEČENSKIH DIVERZANATA: Uznemirujući snimak sa prve linije fronta kod Belogorovke NEMA PREŽIVELIH

Planeta -

Oklopno vozilo koje navodno pripadama ukrajinskim snagama uništeno je u snažnoj eksplodiziji u Luganskoj oblasti.

Na snimku se vidi BMP koji velikom brzinom dolazi do linije fronta kako bi grupu vojnika prebacio na sigurno. Transporter nakon ukrcavanja vojnika brzo kreće nazad, međutim, samo nekoliko desetina metara dalje naleće na minu na zemljanom putu i eksplodira.

Uznemirujući snimak podelio je na svom kanalu na Telegramu komandant specijalne čečenske jedinice "Ahmat" Apti Alaudinov. Na osnovu snimka, međutim, nije moguće precizno reći da li amfibija koja naleće na minu pripada ruskim ili ukrajinskim snagama.

Stravičan snimak sa prve linije fronta navodno je zabeležen kod Belogorovke.

- BMP Oružanih snaga Ukrajine sa posadom i sedam vojnika ispario na minama 85. brigade. Često slušamo o naletima ukrajinskih diverzanata, ali evo dobrog primera rada naših izviđača i minera. Naši momci su dugo pratili rute i vremena rotacije neprijatelja oko Belogorovke. Jedne noći, grupa naših momaka je otišla iza neprijateljskih linija, minirala nekoliko puteva, a zatim se povukla. Rezultat je zabeležen na video snimku. Nema preživelih - navodi se u objavi na kanalu komandanta čečenskih specijalaca.

Za sada nije poznato kad je tačno nastao snimak.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track