UZNEMIRUJUĆE! MLADIĆA NAPALI I SKALPIRALI: Teško povređen nepomično sedi u lokvi krvi PROLAZNICI POKUŠAVAJU DA MU POMOGNU (VIDEO)
Foto: Printscreen Telegram

užas

UZNEMIRUJUĆE! MLADIĆA NAPALI I SKALPIRALI: Teško povređen nepomično sedi u lokvi krvi PROLAZNICI POKUŠAVAJU DA MU POMOGNU (VIDEO)

Planeta -

Jedan mladić (19) iz Rusije brutalno je skalpiran tokom sukoba sa dvojicom napadača.

Jeziv incident dogodio se kod pijace u Elektrostalu, gradiću koji se nalazi nekih 60 kilometara istočno od Moskve, a očevici tvrde da je mladić napadnut jer mu je kosa bila ofarbana u zeleno. Trenutno se nalazi u bolnici i čeka operaciju.

Majka žrtve navodi da su ga dvojica napadača "kavkaske nacionalnosti" zaskočila sa nožem u ruci. Prijatelj mladića je otrčao da dozove pomoć, a za to vreme napadači su pretukli momka i bukvalno mu skinuli skalp. Majke tvrdi da ovo nije prvi put da mladić ima sukobe zbog svog izgleda.

Rusija, Moskva
foto: Printscreen Telegram

Mladiću su pomogli prolaznici koji su primetili da sedi u lokvi krvi naslonjen na izlog prodavnice. Na uznemirujućem snimku se vidi da se skoro i ne pomera dok krv lije na sve strane.

Mladić je naveo da je u nedelju uveče bio na koncertu i da je izašao da popuši cigaru kad je naleteo na napadače.

- Rekli su da im se ne sviđa moj izgled. Na kraju su počeli da mi seku kosu zajedno sa delom vlasišta. Sada čekam da mi doktori kažu šta dalje - rekao je za lokalne medije iz bolnice povređeni mladić.

Jedan od napadača (24) je u međuvremenu uhapšen. Ispostavilo se da je poreklom iz Komije.

(Kurir.rs/MSK1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track