SEVALE PESNICE NA GRČKOJ PLAŽI ZBOG LEŽALJKE Prišao čoveku, bilo dovoljno JEDNO PITANJE da usledi žestoka tuča! Reagovala policija
Foto: Shutterstock

drama

SEVALE PESNICE NA GRČKOJ PLAŽI ZBOG LEŽALJKE Prišao čoveku, bilo dovoljno JEDNO PITANJE da usledi žestoka tuča! Reagovala policija

Planeta -

Prava drama odigrala se na jednoj plaži u Grčkoj, kada su dvojica muškaraca prvo imala verbalni sukob, a potom su prešli na fizički, zbog čega je čak i policija morala da reaguje.

Kako prenose grčki mediji, fizički obračun na plaži u Patri izbio je nakon rasprave o tome ko je prvi zauzeo ležaljku. Naime, kako se navodi, fizičkom okršaju je prethodila bizarna rasprava o tome ko je prvi došao do ležaljke. Prvi muškarac je navodno spustio svoj peškir na ležaljku, nakon čega se uputio ka vodi.

Grčka, Aliki, Tasos, plaža, letovanje
foto: Shutterstock

Par trenutaka nakon toga, pojavio se i drugi muškarac koji je spazio praznu ležaljku te na njoj video samo peškir, da bi potom isti zbacio na pesak, nakon čega je raširio svoj.

Prvi muškarac je, po izlasku iz mora, ugledao drugog muškarca na "svom mestu", te mu je prišao i upitao ga o čemu je reč. Bilo je dovoljno svega par sekundi da rasprava eskalira, te je usledila tuča zbog koje su svi prisutni ostali u šoku.

Hrvatska, Plaža
foto: Shutterstock

Kako prenose grčki mediji, situacija je eskalirala u trenutku kada je prvi muškarac upitao drugog zbog čega je peškir sklonjen sa ležaljke.

U trenutku kada se odvijao sukob, ova plaža u Grčkoj bila je puna kupača, te nije trebalo dugo da neko pozove policiju, koja se ubrzo našla na licu mesta i koja je potom jedva uspela da razdvoji glavne aktere sukoba.

Tokom intervencije, zahvaljujući gužvi koja je nastupila, muškarac koji je preoteo ležaljku drugom čoveku, pobegao je sa lica mesta.

Trenutno nije poznato ko su akteri incidenta na plaži u Patrasu, a takođeni da li je reč o turistima ili lokalnim žiteljima.

Kurir.rs/Tempo24.njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja