MUŠKARAC IZ BANGLADEŠA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA ANE U ATINI: Telo pronašla gazdarica, zadobila 15 udaraca, glava bila smrskana
Foto: Printscreen/Facebook

istraga

MUŠKARAC IZ BANGLADEŠA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA ANE U ATINI: Telo pronašla gazdarica, zadobila 15 udaraca, glava bila smrskana

Planeta -

Grčka policija uhapsila je muškarca (35) iz Bangladeša zbog sumnje da je usmrtio Anu Ivankovu (46) u Atini.

Ivankova je ubijena 10. jula u njenom stanu u Agios Pantelejmonasu, a telo je pronašla gazdarica koja je došla po kiriju.

Lokalni mediji navode da vlasti imaju dokaze da je osumnjičeni na dan ubistva dolazio u stan u kome je žrtva živela i da joj je naneo mnogobrojne povrede od kojih je preminula. Takođe se nezvanično navodi da su pronađeni njegovi otisci prstiju.

Ivankova je zadobila 15 udaraca po celom telu dok je policija bila šokirana stanjem u kojoj se nalazila njena glava jer je od udaraca bila skroz deformisana.

Izvor iz istrage navodi da je motiv ubistva Ivankove, koja je inače transrodna osoba, verovatno vezan za finansijska i lična pitanja.

- To se vidi iz činjenice da je počinilac nakon ubistva iz žrtvine kuće odneo novac i druge vredne stvari, ali i iz činjenice da je pokazao veliku mržnju prilikom ubistva - navodi izvor iz istrage.

(Kurir.rs/Protothema)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track