PRONAĐEN KLJUČNI TRAG? Ubica koji je raskomadao čoveka u popularnom letovalištu napravio KOBNU GREŠKU: Ovo može rešiti SLUČAJ
Foto: Shutterstock

PRONAĐEN KLJUČNI TRAG? Ubica koji je raskomadao čoveka u popularnom letovalištu napravio KOBNU GREŠKU: Ovo može rešiti SLUČAJ

Planeta -

U slučaju raskomadanog tela koje je otkriveno u kesama za smeće u reciklažnoj fabrici na Kritu, policija je pronašla ključni trag za koji se sumnja da bi mogao da ih dovede do ubice.

Ubica, čiji identitet još nije poznat, je u kesi za đubre u kojoj je pronađena glava ostavio je račune iz kafića i prodavnice.

U kesi su takođe pronađene i prazne boce spreja. Forenzičari sada pokušavaju da preko otisaka prstiju pronađu osumnjičenog.

Policija je iz radnji uzela snimke sa nadzornih kamera u poslednjih desetak dana. Kada na snimku pronađu kupca koji je iz Indije, Pakistana ili Bangladeša oni sačuvaju njegovu fotografiju, piše Protothema.

Istraga je proširena i na hotele, farme i poljoprivredna gazdinstva u širem području Retimna, ali do sada nije prijavljen nestanak nekog stranca.

Ukoliko žrtva u Grčkoj boravi ilegalno, mala je šansa da će zaposleni prijaviti nestanak iz straha zbog krivične prijave. Upravo ta situacija dodatno otežava posao policiji.

Kurir.rs/Protothema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja