NOVA DRAMA MLADIĆA KOGA JE VILJUŠKAR PRESEKAO NA POLA! Hitno prebačen u bolnicu: Zašto uvek mora da me zakači nešto? (FOTO/VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

tuga

NOVA DRAMA MLADIĆA KOGA JE VILJUŠKAR PRESEKAO NA POLA! Hitno prebačen u bolnicu: Zašto uvek mora da me zakači nešto? (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Mladić koga je viljuškar presekao na pola ponovo se nalazi u bolnici zbog teške infekcije.

Loren Šauers iz Montane izgubio je donji deo tela i jednu ruku kad ga je prignječio kamion u septembru 2019. godine. Tada je doneo hrabru odluku da dozvoli lekarima da mu amputiraju telo ispod struka kako bi pokušali da mu spasu život.

Mladić sada vodi blog o svom životu dok se bori sa invaliditetom uz pomoć svoje supruge Sabije, a prema navodima iz nedavne objave na Instagramu sada se nalazi u bolnici gde se leči od teške infekcije bubrega.

- Pijem vodu kao niko, međutim, ipak se nalazim na intenzivnoj nezi zbog infekcije bubrega jer kamen prolazi kroz moje bubrege. Zašto uvek mora da me zakači nešto - napisao je Šauers.

Sabija je pre mesec dana napisala na Instagramu da Loren trpi "jake bolove".

- Loren nema sjajan dan, danas trpi velike bolove, tako da nema njegove slike. Ne može svaki dan biti sjajan i divan, ali kao izvanredan momak bori se sa tim. Volimo vas sve - napisala je Sabija.

Na njihovim snimcima se može videti i kako Loren pliva sa suprugom Sabijom uz pomoć gume na naduvavanje. Jednom je skliznuo u vodu šokirajući svoju suprugu. Sabija je objasnila da se uspaniči kad Loren zađe pod vodu jer ima samo jednu celu ruku.

Loren i Sabija imali su probleme sa prevrantima koji su im ukrali identitet i tražili novac od dobronamernih ljudi.

(Kurir.rs/Miror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja