MNOGO VOLIM PUTINA, IMAM TU MAJICU TRI GODINE: Pogledajte u čemu se pojavio afrički diplomata na samitu u Rusiji (VIDEO)
Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/SAMUEL RAMANI

MNOGO VOLIM PUTINA, IMAM TU MAJICU TRI GODINE: Pogledajte u čemu se pojavio afrički diplomata na samitu u Rusiji (VIDEO)

Planeta -

Diplomata Lami Žak Ševobi, koji radi u ambasadi Gvineje u Moskvi, pojavio se na samitu u Sankt Peterburgu u majici sa jasnom porukom.

Diplomata iz Ekvatorijalne Gvineje odlučio je da napravi pravu "modnu izjavu" kada je na samitu prošetao u majici sa odštampanim Putinovim likom. Tačnije, više njih.

Modnu kombinaciju upotpunio je kapom sovjetske vojske sa značkom srpa i čekića i tako postao hit na Tviteru.

On je medijima rekao da majicu nije kupio za samit, ali da je nosi godinama. "Imam tu majicu već tri godine jer mnogo volim Putina, tako da je nosim bilo kada i bilo gde. I danas želim da pokažem svom narodu da će Rusija i Afrika biti još veći prijatelji nego ranije", izjavio je on.

Majica s Putinovim likom
foto: Printscreenn Twitter

Inače, samit Rusija-Afrika održan je ovog četvrtka i petka u Sankt Peterburgu, a lideri afričkih zemalja koji su se odazvali pozivu pokazali su podršku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja