DEVOJKA U KOMI NAKON ŠTO JE SILOVANA METLOM: Neviđen užas izazvao muk u državi! POMAHNITALI OMAR N. PRE TOGA ZLOSTAVLJAO I SESTRU
Foto: EPA

horor

DEVOJKA U KOMI NAKON ŠTO JE SILOVANA METLOM: Neviđen užas izazvao muk u državi! POMAHNITALI OMAR N. PRE TOGA ZLOSTAVLJAO I SESTRU

Planeta -

Slučaj monstruoznog silovanja devojke izazvao je muk u Francuskoj!

Devojka, koja ima 29 godina, nalazi se u komi nakon što je osamnaestogodišnji Omar N. 4. avgusta upao u njenu kuću u Šerburu na severozapadu zemlje, a potom je satima tukao i silovao.

Manijak je devojku silovao između ostalog i drškom metle, dugom 75 centimetara, a zadobila je teške povrede uključujući slomljena rebra i probijeno debelo crevo.

Žena je nekako uspela da dođe do telefona kad je monstrum izašao iz kuće. Pozvala je hitnu pomoć koja ju je odmah odvezla u bolnicu gde je bila podvrgnuta višesatnoj operaciji da joj se spase život.

Lokalni mediji navode da su lekari i medicinske sestre bili toliko šokirani da su neki briznuli u plač.

Sada su isplivali i novi detalji i napadaču.

Omar N. je već pet puta osuđivan od strane sudova za maloletnike za nasilničko ponašanje i uništavanje imovine. Pre četiri godine je bio optužen za silovanje maloletne devojčice u školi, ali slučaj nije napredovao zbog nedostatka dokaza. Izvor iz policije otkrio je za Le Figaro da se protiv njega vodi istraga zbog seksualnog napada na njegovu sestru (12) koji se dogodio prošle godine, ali nije saopšteno više informacija o tome kada je podneta konkretna prijava.

Policija je identifikovala Omara N. po otiscima prstiju koje je ostavio u kući žrtve. Na osnovu lokacije njegovog mobilnog telefona otkriveno je da se nalazio u kući tokom napada.

Mladić je uhapšen u stanu njegove majke. Tokom ispitivanja nije pokazao ni trag empatije ni kajanja prema žrtvi i sve je negirao.

Devojka je navodno rekla policajcima pre nego što je pala u komu da je videla mladića u gradu, ali da ga nije lično poznavala.

(Kurir.rs/Dejli mejl/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track