MONSTRUMI IMALI VIŠE OD 20 SNIMAKA GRUPNOG SILOVANJA U TELEFONIMA: Isplivali detalji užasa koji je potresao poznato letovalište

strahota

MONSTRUMI IMALI VIŠE OD 20 SNIMAKA GRUPNOG SILOVANJA U TELEFONIMA: Isplivali detalji užasa koji je potresao poznato letovalište

Planeta -

Grupa muškaraca koja se sumnjiči da je silovala mladu turistkinju na Majorci načinila je više od 20 snimaka jezivog zločina.

Policija je potvrdila da su snimci pronađeni na mobilnim telefonima osumnjičenih i da će biti predati kao dokaz.

Lokalni mediji navode da policija pokušava da identifikuje druge turiste, koji su navodno videli da manijaci siluju devojku, ali ništa nisu uradili da to spreče. Policija se po ovom pitanju nije zvanično oglašavala.

Šestorica osumnjičenih, petorica Francuza i jedan Švajcarac, bili su smešteni u jednom hotelu na Majorki i tvrde da su sa devojkom iz Velike Britanije imali odnose uz pristanak dok žrtva tvrdi da su je grupno silovali u jednoj od njihovih soba.

Osumnjičenima je određen pritvor.

Devojka (18) koja je prijavila silovanje došla je na odmor sa drugaricom, a policiji je dala iskaz. Iz hotela gde su osumnjičeni bili smešteni tvrde da su u neprekidnom kontaktu sa policijom i da čine sve da pomognu.

Silovana devojka navodno je pronađena na podu hotelskog lobija sva u suzama. Nju je pronašao pripadnik obezbeđenja koji je oko 5 sati ujutru pozvao policiju.

Lekari su prilikom pregleda pronašli i modrice na ručnim zglobovima devojke što ukazuje da ju je neko prisilno držao.

(Kurir.rs/Telegraf/Dejli mejl/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track