"AKO ON IMA 97 KG, JA IMAM 50 I NEVINA SAM!" Tramp zaradio milione dolara od hapšenja, ali i prozivku glumice filmova za odrasle
Foto: Profimedia

predaja u zatvoru mu donela bogatstvo

"AKO ON IMA 97 KG, JA IMAM 50 I NEVINA SAM!" Tramp zaradio milione dolara od hapšenja, ali i prozivku glumice filmova za odrasle

Planeta -

Predaja Donalda Trampa, bivšeg predsednika SAD, okružnom zatvoru Fulton u Džordžiji, gde je protiv njega i 18 njegovih saradnika podignuta optužnica za pokušaj prekrajanja rezultata na izborima 2020, i dalje privlači veliku pažnju javnosti, a sada se oglasila i Stormi Danijels, poznata američka porno-zvezda.

Trampovu fotografiju iz zatvora na kojoj ima namršteno lice objavila je većina svetskih medija, a Stormi Danijels, koja tvrdi da je imala seks sa bivšim šefom Bele kuće, zapala je za oko njegova tvrdnja uvedena u službene dokumente da ima 97 kilograma.

Donald Tramp
foto: AP/Fulton County Sheriff's Office

Iz Trampovog štaba je saopšteno da je on od predaje u Džordžiji u četvrtak zaradio ukupno 7,1 milion dolara za kampanju. Stormi Danijels ga je uprkos tome pošteno isprozivala na društvenoj mreži X (bivši Tviter):

- Mmmm da! A ja imam 50 kilograma i devica sam! Nisam ni vaga, niti doktor, ali sam provela izvesno vreme ispod muškaraca koji su teški 97 kilograma, ali mališa nije bio jedan od njih - napisala je Stormi Danijels, koja Trampa naziva "mališa" aludirajući na veličinu njegovog penisa.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Ova poruka je izazvala brojne reakcije među skoro četiri miliona njenih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Većina je uzvratila sa šaljivim komentarima, dok su Trampove pristalice optužile Stormi da laže navodeći da ga je ona optužila za klevetu i da je taj slučaj izgubila na sudu, što ju je koštalo gotovo 300.000 dolara.

Stormi Danijels
Stormi Danijelsfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tokom zavođenja u evidenciju, Tramp je naveo i da je visok 190,5 centimetara. Dejli mejl podseća da je on u zatvoru zaveden kao zatvorenik broj P01135809.

Na društvenim mrežama napravljeni su brojni memovi u kojima se Tramp poredi s poznatim sportistima i glumcima kao što su Muhamed Ali ili Kris Hemsvort, koji su zaista visoki oko 190 centimetara i teški oko 97 kilograma.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Poslednji zvanični navodi o težini Donalda Trampa potiču iz 2020. godine, njegove poslednje u Beloj kući, kada je na medicinskom pregledu utvrđeno da je on težak 110,5 kilograma.

Zanimljivo je da je kladioničarski sajt Bet onlajn, čije je sedište na Antigvi, u petak ponudio kvote za opkladu da je Donald Tramp lakši od 124 kilograma. Zasad nije poznato koliko je sajt izgubio ili zaradio na ovoj neočekivanoj ponudi za klađenje.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Protiv Trampa su dosad podignute četiri tužbe, od kojih se jedna odnosi na falsifikovanje i nedozvoljeno trošenje novca prikupljenog za kampanju.

Po toj tužbi, Tramp je Stormi Danijels preko ličnog advokata isplatio 130.000 dolara uoči izbora 2016. godine kako bi ona ćutala o njihovom intimnom odnosu.

Stormi Danijels je ranije pričala kako je Trampa upoznala na jednom golf turniru i da su imali seks koji je opisala kao najgori u svom životu. Tramp je demantovao da su oni imali seksualni odnos, ali je priznao da je njegov advokat Majkl Koen Stormi Danijels isplatio 130.000 dolara.

(Kurir.rs/Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track