"ODMAZDA ĆE BITI OBOSTRANA!" Profesor FPN: Zainteresovani za rešavanje ovog problema deluju IZ SENKE, a posebno zabrinjava JEDNO!
Foto: MAHMUD HAMS / AFP / Profimedia, Kurir tv

odmazda izraela

"ODMAZDA ĆE BITI OBOSTRANA!" Profesor FPN: Zainteresovani za rešavanje ovog problema deluju IZ SENKE, a posebno zabrinjava JEDNO!

Planeta -

Ratno stanje u pojasu Gaze komentarisali su jutarnjem programu Kurir televizije dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka i Nikola Jović, politikolog i novinar.

Milan Petričković
foto: Kurir televizija

. Pitanje je jako složeno. Zapravo taj pojas Gaze je dugi niz godina vruće poitanje. Još od 1948. godine postoji latentnost koja stoji iza nastanka države Izrael. Svi pod navodnicima,zainteresovani za rešavanje ovog pitanja deluju iz senke. Porazna je činjenica da stradaju ljudi. Nalazi se u pozadini nešto sa tendencijama maligniteta i teškog sukoba između velikih sila - rekao je Petričković i dodao:

- Očigledno je da će odmazda Izraela biti poprilično surova. Da li su ciljevi postignuti ili nisu to ćemo videti u narednim danima. Zabrinjava moguća dužina trajanja. Pitanje je koliko će rat trajati. Mogu da budu strahoviti udari da strada ogroman broj civila. Palestinici drže taoce i odmazda će biti obostrana. Kada proradi mržnja i zlo u ljudima to će se preneti i na polje njihovog obračuna. Posebno zabrinjava američka pomoć Izraelu, novčana. Tu nikakva pomoć ne ide bez određenih političkih pregrupisavanja i zauzimanja određenih interesnih zona.

04:37

ODMAZDA ĆE BITI OBOSTRANA! Profesor FPN: Zainteresovani za rešavanje ovog problema deluju IZ SENKE, a posebno zabrinjava JEDNO!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

04:17

SKANDAL! SPOMEN PLOČA STEPINUCU U SRCU JERUSALIMA! Avram Izrael: Javna je tajna da je Papa Pije XII bio upoznat sa holokaustom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja