IZA LICA OVE "ŽENE" KRIO SE MONSTRUOZNI PREDATOR Učenica osnovne škole otkrila užas koji je preživela:Sve je počelo jednim pozivom
Endru Miler bio je prerušen u ženu kada je oteo devojčicu, Foto: Printscreen/Facebook

IZA LICA OVE "ŽENE" KRIO SE MONSTRUOZNI PREDATOR Učenica osnovne škole otkrila užas koji je preživela:Sve je počelo jednim pozivom

Planeta -

Bivši mesar koji je tokom 27 sati se*sualno zlostavljao učenicu osnovne škole u ​​mučnom napadu osuđen je na 20 godina zatvora.

Endru Miler, koji takođe koristi ime Ejmi Džordž, bio je obučen kao žena kada je u februaru devojčici, koju nikada ranije nije sreo, ponudio da je odveze.

U onome što je sudija opisao kao "najgoru noćnu moru svakog roditelja", Miler je odveo devojčicu u svoju kuću i nekoliko puta je napastvovao.

Bila je zaključana u njegovom domu 27 sati, a tokom tog vremena je više puta dodirivana i prisiljavana da gleda po*nografiju. Pozvala je policiju nakon što je Miler (53), koji je tokom napada nosio ženski donji veš, zaspao.

Napasnik je rekao policiji da je devojci ponudio prevoz "jer se smrzavala" i tvrdio da je prisiljavanje da spava u krevetu sa njim "bilo majčinska stvar". Nakon hapšenja, oduzeta su mu tri laptopa i pronađene su 242 nepristojne slike dece.

Napasnik prilikom hapšenja
Napasnik prilikom hapšenjafoto: Printscreen YouTube/Sky News

Na Višem sudu u Edinburgu u maju, Miler se izjasnio krivim po optužbama za otmicu, se*sualni napad, gledanje po*nografije u prisustvu deteta mlađeg od 13 godina i posedovanje 242 nepristojne slike dece.

Osuđujući Milera, sudija je rekao da je slučaj mučan zbog izopačenosti i se*sualne devijantnosti.

- Prilikom hapšenja negirali ste otmicu i besmisleno rekli da ste se ponašali majčinski. Otmica male dece u svrhu se*sualnog mučenjato svakako nije - rekao je on.

Sudija je rekao da je Milerovo oblačenje u ženu otežavajuća okolnost jer je malo verovatno da bi devojčica ušla u njegov auto da se predstavio kao muškarac.

Sudu je rečeno da je Miler, koji se nalazi u zatvoru za muškarce, u procesu rodne tranzicije. Ranije je sudija opisao Milerove prekršaje kao odvratne zločine krajnje devijantnosti i izopačenosti.

Kurir.rs/Gardijan

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track