DISPEČER HITNE POMOĆI ZANEMEO NAKON POZIVA DEČAKA: Upravo sam ubio mamu, imam nož i pištolj, krvi ima svuda po kući (FOTO)
Foto: Facebook

monstruozno

DISPEČER HITNE POMOĆI ZANEMEO NAKON POZIVA DEČAKA: Upravo sam ubio mamu, imam nož i pištolj, krvi ima svuda po kući (FOTO)

Planeta -

Dečak sa Floride pozvao je dispečera hitne pomoći i priznao da je ubio svoju majku dok je spavala pored njegove novorođene sestre.

Trinaestogodišnjak je prema navodima lokalnih medija prethodno poslao fotografije užasa svojim prijateljima.

Derek Rosa (13) optužen je za ubistvo prvog stepena. Sudiće mu se kao odrasloj osobi, a nije prisustvovao prvom sudskom ročištu koje je održano u petak, navode lokalni mediji.

Rosa je pozvao hitnu pomoć 12. oktobra da prijavi da je upravo ubio majku u njihovoj kući u Hajali. Mediji su ranije objavili tonski zapis razgovora dečaka i dispečera.

Rosa je navodno rekao dispečeru da je fotografisao svoju majku Iren Garsiju (39) i fotografije poslao svojim prijateljima.

- Slikao sam mamu i rekao prijateljima šta se desilo. Da li je to loše? Ima krvi po celom podu - rekao je dečak dispečeru tokom razgovora koji je trajao 18 minuta.

Razgovor je završen kad je policija upala u kuću.

- Imam pištolj. Hteo sam da pucam u sebe, ali nisam. Nisam hteo. Nož se nalazi u mojoj sobi, a u dnevnoj sobi je pištolj - rekao je između ostalog dečak.

Rosin otac i baka po ocu pojavili su se u petak na sudu za maloletnike u njegovo ime.

- Derek je veoma skromno i mirno dete i niko nije mogao da zamisli da će se to ikada dogoditi - rekao je na saslušanju njegov otac Hose Rosa.

Dečak je zadržan bez kaucije i trenutno se nalazi u popravnoj i rehabilitacionoj ustanovi u Majami.

(Kurir.rs/NY Post)

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track